Sådär ja!

Nu har jag fixat allt inför imorgon! Tävling i tenhult som sagt, så nu taggar jag för årets första dressyrtävling :) får hoppas att Zeo inte blir spänd vilket hon lätt kan bli ibland!

jag har..

  • Putsat och tvättat sadel och träns.
  • Bytt till vitt schabrak.
  • Nummerlappen sitter på tränset.
  • Kavajen är framhängd, blir kingslands kavajen. Kunde dock inte byta till blå krage?!
  • Vita ridbyxor, handskar och tröja ligger framme.

Knopparna ska jag göra imorgon på morgonen :) kan ju inte va skönt för hästen att stå med dem över natten när dem äter hö från golvet, måste ju dra i mankammen? Dessutom brukar dem ändå förstöras över natten haha :) Ska även borsta henne ordentligt imorgon och spraya pälsgläns så hon blänker fint :)

önska oss lycka till nu :) säg till om ni vill ha film/kort från tävlingen!


Inte alls fanta ;)

Har nu fått två kommentarer av folk som tror att det är fanta i mitt glas till maten. Men nej :D jag fuskar inte! Det är nämligen berocca performance brustabletter. Dricker dem för att jag har tappat så mkt hår, så då ska dem hjälpa enligt apoteket. Men förstår att det ser ut som fanta, smakar gott gör det också :) innehåller alla B vitaminer, zink och magnesium.


Dagens mat

Blomkåls stuvning med champinjoner, med fläskfile gryta (tomater, morötter, persilja, cashewnötter, philadelfia ost)


Vad händer ikväll?

Vad ska ni hitta på ikväll? här nedan berättar jag mina kvällsplaner iaf :)


Film

Här kommer filmen från hoppträningen igår. Får se om jag uppdaterar mer idag, mår inte så bra :/


Godmorgon!

Ska gå till mormor & morfar idag igen haha, dem behövde mer hjälp med att köra mossa. Så det är ju klart att man ställer upp? Ser det som gratis träning dessutom haha. Dels promenaden dit & hem, sen att köra så många skottkärror med mossa fram och tillbaka från skogen ger ju också motion :)

Film från hoppträningen kommer när jag är hemma igen :)



bild på mig från i somras.

Lyckad hoppträning!

Det gick väldigt bra på hoppträningen idag, och Lasse tyckte det såg bra ut vilket är kul att höra :) allt har verkligen vänt i hoppningen för oss nu, inte alls lika ojämna längre. Klart vi har saker kvar att jobba med men nu sitter iaf grunderna för att komma steget längre! :D

Film kommer imorgon readers!


Snart hoppträning

Är trött som bara den efter allt slit och farande idag, men snart blir det hoppträning. Tränar mellan 20-21, det sega är att man kommer hem så jäkla sent :( men nu ska jag tagga till istället för att gnälla! :D


Dagens mat

Rester, från igår :)


Hos vetrinären

Lisa är inte nöjd i buren.. Stackars älskling :(


Nu..

Drar jag till mormor&morfar för att köra mossa. Ska passa på att gå dit & hem såklart :)



gammal bild

Godnatt

För varje sekund blir man äldre- tänk på det! Och ta vara på er tid som unga. Stör mig faktiskt lite på folk som inte vågar leva fullt ut. Som alltid går i tråkiga samma kläder och som aldrig vågar färga håret, göra något galet, leva helt enkelt! Att vara ung.. Det är som att blinka till sen står man där i vuxenvärlden helt lost, jag är själv där men försöker verkligen klura ut vad jag vill med livet. 20 års krisen kanske? Vill verkligen inte ångra något som gammal, främst saker man INTE gjorde för att man begränsade sig själv.

Ångrar hellre för mycket saker som man faktiskt gjorde än att ångra att man inte vågade leva!


Morgondagen

  • Gå upp klockan 09.00 och käka frukost.
  • Åka till mormor&morfar vid 10.00, hjälpa dem med trädgårdsarbete.
  • Äta middag runt 13.00
  • Åka med Lisa (min katt) och vaccinera henne i stan runt 14.00
  • Handla mat i stan.
  • Åka hem med Lisa och sen ut till stallet
  • Åka och hoppträna 20.00 för Lasse Berglund.
  • Hem och MYSA med vb <3

Som ni ser- det blir en fullspäckad dag imorgon. Men ska givetvis hinna med bloggen också! Ska också försöka klämma in en powerwalk och lite träning i någon tidslucka.. Vb hänger med mig till hoppträningen imorgon för mamma ska kolla på Biggest Looser finalen haha! Skönt att ha en pojkvän som ställer upp <3

 

Zorn & jag i vintras.


Final

Gick en powerwalk fram och tillbaks från mormor och morfar, sprang även lite i intervaller. och jag klarade att motstå fikat :D

Just nu så glor jag på finalen i sveriges mästerkock, heja Sigrid!



Ridning eller inte?

Var precis i stallet och fixade allt samt tog in pollarna. Bestämde mig då för att inte rida idag för jag är skit trött. Men kanske går ut och rider senare ikväll ändå? Jag är rätt spontan av mig så det är inte omöjligt. OM jag går ut och rider så blir det iaf ett dressyrpass på ridbanan :)

Nu ska jag gå på en promenad som svänga förbi mormor och morfar. Det svåra där blir att tacka nej till fika! Håller mig strikt till min diet :)



finast i världen, min zeo<3

Dagens mat

Fullkornspasta med barbeque-stekt kyckling, grönsakssallad. Svin gott!


Jobb

Fick hoppa in och jobba idag mellan 8- 13.15 , så vi hörs sen när jag har kommit hem! :)




Hos vb

Är hos vb och har precis kollat top model, nu är finalisterna utsedda :) har även klarat mitt matschema idag, så detta ser ju än så länge ljust ut!

Dagens ridpass: skogen som sagt, gick väldigt bra :) zeo var lugn och fin. Red den vanliga rundan, känner att jag måste börja variera vägarna mer haha! Blir ju lätt så, att man hamnar i samma hjulspår..


Nu

Nu drar jag ut på en liten powerwalk för att sedan gå till stallet och möta upp Sandra där :) Vi ska rida ut i skogen idag, mamma följer också med. Därav blir ju alla pollarna ridna :) Sen ikväll så ska jag dra in till vb och mysa, och top model får jag ju inte missa heller?



Bild från festen i helgen, Albin & jag


Bilder från fotograferingen 12/2

Här kommer del två.






















Dagens mat

Kokt blomkål med smörstekt hoki file (fisk), tomater, vitkål och sås gjord på skyn efter fisken. Riktigt gott var det :)


Tvättat altanen

Yes, ni läste rubriken. Det är det som jag har ägnat min förmiddag åt. Vi ska nämligen olja in altanen nu ikväll så därför har jag & morfar dammsugt och tvättat av alla brädor. Inte roligt alls, men sånt som måste göras det med :)

Tänkte gå ut och mocka lite i hagarna nu, dock känner jag mig trött. Är inte van att äta såhär lite, kroppen reagerar ju då såklart. Sen efter jag har mockat så ska jag iaf laga mat.

Hörs sen, readers.


Bilder från fotograferingen 12/2

Kom på att jag hade glömt lägga upp bilderna från fotningen i Februari. Det var svinkallt denna dagen, ca 15- så JA det var riktigt kallt att gå i klänning. Dessutom så var vi i en lada utan värme emellanåt. Jag frös som fan, därav blev bilderna inte superbra. Dessutom så var jag ju blond där, har äntligen kommit på att jag passar bättre i brunt hår!

Del 1, del 2 kommer strax.






















Dag 1 avklarad.

Har klarat mig hela dagen- hållt mig till mitt matschema :D Ska lägga ut varje middag här, så kan jag inte fuska i smyg ;)

Dagens ridpass: Blev ett dressyrpass i paddocken. Skrittade först ut en runda på ca en halvtimme. Passet sen bestod av övergångar, förvänd galopp, några byten. Gick även in lite på galopp-skritt-galopp. Fick en fin känsla och Zeo har börjat bära sig mycket mer i galoppen numera utan att springa iväg för mig :) Dock blir hon stressad i bytena men tror det sitter snart också. Gäller bara att vara lugn själv!



bild från i helgen.

Bajs inlägg.

Såhär är våra hästar att mocka till, kan ju vara intressant att veta.. eller? haha bjuder iallafall!


Söndag

På söndag drar jag till Tenhult och tävlar första dressyrtävlingen för i år. Blir klasserna LC:1 & LB:1 som uppvärmning, ska ju vara med i dressyrlaget nu i vår. Tänkte först debutera LA:1 men man får inte ha startat det när man ska rida i lag på den nivån, så den debuten får bli till sommaren istället. Men desto mer hinner vi ju träna :)

Men nu en fråga till er, vilken kavaj ska jag ha på söndag? Tycker ni att jag ska ha min spooks eller min kingsland? OM jag har kingslanden så tar jag den blå kragen istället för den röda.. Kommentera vad du tycker!

Spooks?



Kingsland?



Dags att leva nyttigt

Idag börjar mitt nyttiga liv :) har vart riktigt slapp det sista. Dessutom har jag ätit för mycket av allt, vilket har resulterat i att jag gått upp i vikt. Så nu är det slut med det, om min önskan slår in så ska jag väga tio kilo mindre till sommaren :)

Bilden visar det jag åt idag- lövbiff med kokt blomkål, vitkål, gurka och tomater. Ikväll ska jag äta yoghurt med rågflingor :) inget mer!


Hinder

Sitter och kollar lite på hindermaterial, hade vart roligt att köpa lite nytt nu till sommaren då våra nuvarande hinder börjar bli rätt gamla & slitna. Men får se om jag hittar något till ett skapligt pris! Skulle gärna vilja ha hindermaterial som inte väger jättemkt, blir så tungt att bära ut när man är själv och ska bygga en hel bana. Får se ifall det blir något :)



bild från google

Visste ni att..

  • Jag är för det mesta ganska lat, älskar att slöa i soffan och att inte göra någonting. Gillar också när det händer grejer såklart, men det är ju så jäkla skönt att bara slappa..
  • Jag tränar ingenting annat än ridningen, men tänkte börja förändra det.
  • Jag är väldigt lättirriterad. Då sätter sig ingen på mig..
  • Jag umgås väldigt sällan med kompisar på vardagar på grund av tidsbrist.
  • Vi äger fem hästar (mamma och jag), men har fyra stycken här hemma. Den femte är ett halvblodssto som är utlånad fram till sommaren. Aminette heter hon, henne har jag ridit in & utbildat själv.
  • Påtal om det, jag har ridit in och utbildat ganska många hästar. (Calle, Zorn, Elyon, Blomman, Lisa, Aminette, Wickan, med mera)..
  • Jag har piercing i naveln, samt en industrial piercing i örat. Hade även en piercing i överläppen som jag gjorde på mig själv haha, men de va längesen.
  • Jag är inte rädd att hoppa höga hinder, jag är dock rätt osäker på att komma fel. Har nämligen kraschat rätt ner i en oxer en gång och fick Zeo över mig.
  • Vi har ägt Zorn sen han var 6 månader och nu är han 10 år.
  • Ibland tänker jag "yes" när jag river ett hinder i grunden så att jag ska få slippa rida omhoppningen (haha jag är störd med andra ord). Tror alltid att jag ska glömma banan även om det aldrig har hänt! Men ångrar mig sen efter såklart.
  • Jag har vart ständigt trött och orklös sen jag tog sprutan för svininfluensan.

Linn Olsson och jag på hennes event.


Mocka hagarna.

Vet vad jag ska göra nu när jag är arbetslös på obestämd tid. Mocka hagarna! Det är ju rätt bra att få det gjort nu innan allt gräs växer upp, nu går det ju så mycket lättare med grepen. Vi brukar mocka hagarna varje år på vårkanten, dels för att hästarna ska vilja äta gräset men också för att få bort alla maskar och parasiter. Äggen kläcks ju nu snart så lika bra att få bort äcklena innan :)

Brukar ni mocka era hagar eller låter ni det vara kvar?


Utan täcke.

Igår fick Zeo gå naken (utan täcke) i hagen. Det riktigt lös om henne så tror att hon uppskattade det. Jag menar kolla bara ljuset som är runt henne? hehe.









skämt åsido. nej men hon såg ut att njuta av att känna lite sol :)

Gårdagens ridpass var som sagt en uteritt. Haha, skrattade mestadels av rundan faktiskt. Vi galopperade på rätt fort och det ser så kul ut när någon är framför tycker jag.. Särskilt när det blåser upp vind i jackan så man ser ut som en sumobrottare! Så både jag och Elinor skrattade så vi nästan grät.. haha! Man SKA ha kul när man rider :)

Sorry

Får ursäkta den kassa uppdateringen idag men har inte mått bra. Dels så är jag lite bakis men fick också migrän på det så har luggit i soffan hela dagen. Mamma var snäll och fixade stallet, jag var bara ute en sväng nyss och tog in dem. Så idag fick ridningen utebli tyvärr, skulle egentligen ha ridit med Sandra men får ta det imorgon istället :)

Nu ska jag glo på ponnyakuten och sen kommer älsklingen, myskväll med andra ord!


Fyfan..

Säger då det, väldigt bakis idag efter knäppaste kvällen igår.. Haha aja bara att le åt det, det är ju en riktigt fin dag idag :D


Kvällens facelook

Såhär ser jag ut ikväll, påväg in till stan nu. Dags för partyyyy !


Film från hoppträningen!

Här kommer filmen från träningen igår för Sofia Andler :)


Dagen

Godmorgon readers! Ligger i vb's säng och ska strax gå upp och sticka hemåt. Hästarna ska ju släppas ut :) sen vid klockan tio så kommer Linn & Mathilda till mig och då ska vi baka tillsammans! Alla av oss ska välja en varsin grej som vi vill baka och sedan så delar vi på allt :) så får man lite av varje.

Senare på dagen så kommer Ellie och då ska vi rida ut en sväng i skogen på Zeo & Zorn, får se om mamma hänger med på Wickan :)

Ikväll så vankas det grillning och party hemma hos vb, kommer bli riktigt roligt hoppas jag! Kommer säkerligen knäppa en massa partybilder som hamnar här sen :)

Johanna&jag in action..

 


Bra träning!

Jag säger då det, riktigt bra och givande träning dessa två dagar :) JAG har träningsvärk, det händer ju inte? Då är det bra!

Idag var det hoppning, och Zeo skötte sig riktigt bra. Hon har säkerligen också träningsvärk men riktigt fin var hon. Filmer från träningen kommer imorgon som sagt.

Imorgon så ska Zeo ridas ut i skogen, ett lite lättare pass :) det behöver hon efter dessa två dagar!


Stallet!

Drar ut till stallet nu snart, sen ikväll är det som sagt hoppträning på schemat! Film kommer imorgon :)

Senare ikväll ska jag nämligen in till vb. Han, jag, Jacob och Oskar ska glo på film. War horse blir det! Någon som sett den? Isåfall, bra eller dålig? :)


Nytt

Har skaffat mig en ny design och header, vad tycker ni om den? Gillar ni den förra eller nya mest?

HE


Kärlek.

Har glömt att publicera detta inlägget som jag lovade för ett bra tag sen- historian om mig och vb <3 så här kommer den!

Det var i slutet av sommaren år 2008, den våren hade jag precis lämnat ett långt förhållande bakom mig. Sommaren hade vart rolig och jag var singel, men nu saknade jag verkligen kärlek.
Den 27 september så skulle jag och Kajsa gå på UP, ett festställe som alla hängde på förr. Vi hade ingen förfest att gå till så vi hängde för oss själva, nyktra men taggade! Sen mötte vi upp Susan och hennes pojkvän för att dra till UP. Susans pojkvän kände vb och presenterade därför han för oss. Vi hälsade och sen var det inte mer med det. Senare på kvällen stod jag och kajsa på dansgolvet och härjade. Då ser jag plötsligt att vb kollar in mig, när han ser att jag kollar tillbaka så kommer han fram till mig.
Jag var ju nykter, och hade inte alls tänkt mig att dansa med någon haha. Men ja, vi dansade. Han försökte även pussa mig, men jag tog bort huvudet haha! Kände att jag inte ville strula runt nykter direkt.. Sen när UP stängde så stod jag, Kajsa och vb i kön till garderoben tillsammans. Vi pratade lite och jag kände att detta kanske var något ändå. Sen gick vi mot stan, och sen försvann vb. Kommer inte riktigt ihåg hur, men jag och kajsa gick iallafall hem. Vi sov hos hennes moster den kvällen. Vi delade på dubbelsängen, jag sa "Åh varför gjorde jag inget?". Sen låg jag hela natten och undrade varför jag inte hade pussat honom tillbaka, varför jag hade dissat honom. Jag var intresserad. Varför hade vi inte bytt nummer?

Bild tagen samma kväll innan jag åkte in till Kajsa.


Tiden gick och jag såg honom i skolan. Jag försökte att titta på honom men han såg mig inte. Hade han redan glömt mig? Var han så full så att han inte ens mindes att vi hade dansat? Sådana tankar flög runt i huvudet hela tiden. Jag tvingade min kompis Linn som jag alltid var med i skolan att vi alltid skulle sitta i närheten av hans klassrum haha.. Jag lärde mig vart han brukade hålla till och där höll vi till. Låter barnsligt och ja, det är ju det! Men jag kunde verkligen inte glömma honom.

Snodde hans nummer från Susans kompis mobil utan att någon visste om det. Och en dag i oktober så var vi med klassen på teaterresa i Ronneby. Mina kompisar visste ju om att jag gillade honom. Så då busringde vi till hans nummer. Eller ja, vi ringde dit endast så att jag skulle få höra hans röst. Så var bara tysta i luren haha. Han bara "hallåå?". Minns det så väl!

Det gick nog två månader av denna förtvivlan, osäkerhet och ångest. När vb en dag i skolan plötsligt hälsar på mig. Jag minns det så väl asså.. Jag hade nästan gett upp, och var inte lika efterhängsen längre. Linn och jag var påväg till en föreläsning. När vi svänger in i kommande korridor så står hela vbs klass samlade utanför ett klassrum. Jag försöker skynda mig förbi, men kollar till lite på honom. Och hälsar han! Efter alla dessa dagar, veckor och månader så passade det just NU? haha. Det var precis i början av korridoren och den är typ 30 meter lång. Fatta om jag blev svimfärdig? Kände blicken i ryggen, men också glädjen inuti mig. Nu hände det grejer! Jag tror inte att jag lyssnade någonting under den föreläsningen, hade bara en tanke i huvudet-vb<3

Senare samma dag så satt jag utanför matsalen som serverade fika på eftermiddagen. Visste ju att han brukade gå dit och dricka kaffe. Han gick förbi, och hälsade igen! Jag tror inte att ni anar den lyckan jag kände den dagen.. Sen, samma kväll, så skrev han till mig på BDB. Dessa tider ni vet, alla hängde där. Han skrev "Så, msn? ;)" och jag gav honom den såklart. Vi skrev på msn och det var så det började. Tacka vet jag "mina konversationsloggar" på datorn, för HÄR har ni vårt första samtal på msn!



Sen fortsatte det så, vi skrev på msn hela kvällarna och bytte nummer. Sen två veckor senare typ, eller rättare sagt den 8 november 2008 så var det UP igen, vi sågs där. Och då pussades vi för första gången! Lyckan var enorm<3 bild från kvällen!



En vecka senare, den 15 november så hade vi filmkväll hemma hos mig med några fler. Detta var alltså första gången vb var hemma hos mig. Jag, Kajsa och Linn städade hela huset haha. Var nervöst att träffas så hemma. Men kvällen var mysig och allt var perfekt! Vi kollade på Wall-e och Snuten från hollywood haha. Bild från den kvällen..



Sen rullade det på. Vi sågs, ena gången hos han och andra hos mig. Vi smsade dagligen och skrev först kram, sen puss, sen puss<3, kyssar på sötaste<3. Allt utvecklades! Den 13 december 2008 var det UP igen, vi skulle först ha Luciavisning med klassen men sen så stack vi till UP såklart, och jag mötte vb där. Bild från hur jag såg ut den kvällen.



Sen var det bara en dag, när plötsligt får ett sms där det står "Jag vet att vi inte har varit tillsammans så länge men jag vill gärna köpa en julklapp till dig, så vad önskar du dig?" Jag var i chock, trodde fortfarande att vi bara hade på G än så länge, och så skrev han sa haha! Och så var det så, det blev så. Och så är det ju än idag!




Och mer blev det!

Besöksrekordet från igår, haha shit. Blev bara så glad :)


Asså åh!

Kolla bara hur vädret kommer att vara denna veckan och in på nästa.. Sjukt underbart! Hoppas att detta håller i sig fram tills sommaren kommer :) är trött på regn och rusk nu ;)


Godnatt

Nä nu är det läggdags för min del, och imorgon väntar en ledig dag efter flera veckors jobbande. Och ja, nu är min vikarie-tid över och måste leta andra jobb. Känns dock skönt att få andas ut lite då jag har jobbat både långa dagar och obekväma tider.

Så imorgon lär bli en slapp dag med stallet och på kvällen blir det filmmys. Men tränar vid 18.15 också som sagt :) Bloggar säkerligen en hel del imorgon!

take care readers.


Träningen för Sofia Andler

Kan bara säga en sak, riktigt bra övningar och jobbigt var det! Men det är ju det som ger resultat?

I början av passet så var Zeo stark som aldrig förr, hon la även in bakdelen innanför spåret hela tiden för att komma undan. Fick tipset att tänka lite öppna hela tiden för att korrigera detta, och det hjälpte faktiskt.

Första övningen var att vi skulle (på en mindre fyrkant) sakta ner i hörnen och samla hästarna, samt sätta dem på bakbenen. För att sedan öka på traven på raksträckorna, sedan snabbt samla igen i nästa hörn. Och jag säger då det, Zeo blev riktigt lösgjord och mjuk utav denna övningen. Kommer bli en övning som jag ska nyttja mycket hemma framöver.

Över till galopparbetet, där red vi över bommar på en volt. Man fick själv känna in ett avstånd som passade en själv och hästen. I början var det rätt svårt och vi hamnade i obalans. Men sedan släppte även det och vi kunde rulla på i samma tempo volten igenom!

Kort sagt så är jag väldigt nöjd med träningen, fick många bra tips för att kunna utvecklas ännu mer. Imorgon är det hoppträning, taggar och hoppas att det går lika bra då :)


Besöksrekord

Har bigtime besöksrekord idag alltså.. Hoppas ni stannar! :D


Ska testa

Mamma hade läst i nån tidning- att hästar som har svårt att acceptera bettet brukar suga tag mer i det om man ger dem några sockerbitar innan ridpasset. Zeo har lite svårt för bett så ska testa om det funkar någon dag! Klart att det kanske inte är så bra föe deras tänder om man gör det allt för ofta, men nån gång ibland skadar ju inte :) återkommer med hur det fungerade när jag har testat det!


Fin frukost

Sån här frukost är något som faller mig i smaken riktigt mycket. Jordgubbar, vaniljyoghurt och lite musli- yummie!


22/3

Godmorgon! Bara till att stiga upp nu och släppa ut pollarna. Har vant mig vid att gå upp runt den här tiden nu, klockan skulle egentligen ringa vid tio i sju, men jag vaknade faktiskt nu innan. Och ja, det är skönt att vakna innan klockan :)

Ikväll är det dags för träning för Sofia, ska bli spännande. Har aldrig tränat för henne förut, alltid kul att prova något nytt. Idag är det markarbetsträning och imorgon hoppträning ( clinicen är 2 dagar ). Skriv om ni vill ha film eller någe!

Bjuder på en bild från maten jag åt igår, mumma..


Saknar!

Saknar att vara BRUN! är skitblek nu, hoppas att tiden går fort fram till sommaren för då ska det solas! Alla människor blir snyggare med lite färg i ansiktet tycker jag, jag menar kolla bara skillnaden på dessa bilder. På den översta är jag brun&fin, på den undre blek&ful helt enkelt :) håller ni inte med mig?




Ingen ridning

Idag fick Zeo som sagt vila, hon verkade nöjd med det också haha :) Zeo är inte så sällskaplig om man säger så, dock har hon blivit mer personlig och hängiven sen jag fick hem henne. I början gick hon inte att ta i hagen, hon vände baken till inuti boxen, hon surade liksom överhuvudtaget.. Rädd och sur på samma gång. Nu är hon för det mesta glad, men klart att beteendet inte försvunnit helt än. Men vi jobbar på det :)


Länkad på NellieB

Riktigt kul att se att Nellie B länkade min blogg idag :D den tjejen är ju framtid om man säger så, minst sagt!
kopierat från Nellies blogg:



Tack verkligen!


21/3

Sitter på jobbet och rastar lite, är sjukligt trött idag. Ska hem och sova en stund efter jobbet tänkte jag, det skönaste som finns :) vb kommer till mig när han har slutat med, så blir en mysig kväll! Men innan det så ska jag fixa stallet, eventuellt så får hästarna vila idag för ska träna två dagar i rad för Sofia Andler tors-fred.


Dagens ridning

Blev en tur i skogen med Sandra på Zorn. Zeo var pigg och glad :) likaså Zorn, han skulle vara först hela tiden enligt han själv.

Har inget att skriva om, kom gärna med ideer!


Morning

Regnar ruskigt mkt nu, var nyss ute i stallet och släppte ut hästarna. Funderade först på att ha dubbla täcken på Zeo men hon klarar sig nog med det hon har :) nu drar jag snart till jobbet, är där till 15 idag. Sen hem, äta - vila - rida.

Ikväll är det topmodel också! En av veckans höjdpunkter på TV:n :) jag tycker att Klara ska vinna, sjukt snygg brud med rätt kropp. Vem är er favorit?

Bjuder på två närbilder från i julas!


Filmen!

Här kommer filmen från igår, hopptävlingen i Bratteborg.

I 1m så rev hon ju som sagt insprånget i kombinationen, vet inte varför egentligen, vi kom ju rätt in och allt. Helt enkelt Zeo som inte lyfte benen ordentligt ;)

I 110, när jag tar förhållningen efter vattenmattan så får hon travinslag istället för kortare galopp. Tänkte först rida emot hindret men ångrade mig in i det sista vilket var rätt klokt ändå, tror jag. Hade ni ridit på oxern i trav eller lagt en volt? :) Men klart man tänker nu efteråt att "tänk om vi hade nollat annars". Men whatever!


19/3

Tjolla, vädret blev visst riktigt fint nu ju. Klarblå himmel och sol! Ibland hjälper det att klaga lite ;)

När jag slutar jobbet så ska jag hem och äta, sen ut till stallet för att rida en sväng. Blir rätt lugnt idag eftersom att jag tävlade igår. Sandra kommer upp med och rider Zorn. Jag antar att vi rider ut :)


Påväg

Påväg hem från vb till jobbet. Älska vädret idag :) riktigt fint och underbart, hoppas att hela veckan blir såhär fin!

Eller inte ;)


Nattie

Nattie nattie, ska lägga mig nu. Upp och jobba imorgon! Dock så är detta min sista vikarievecka sedan är jag arbetslös igen, seeegt.. Bara till att leta jobb, inte det lättaste dock.

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget! Ni är guldvärda :) ska ta tag i bloggen ordentligt snart igen, nu det senaste så har det vart så mkt. Zeo hålls igång rätt hårt nu för kommande utomhus säsong. Mer muskler och kondition ska byggas upp. Så därför är det svårt att hinna med bloggen, man är ju trots allt inte mer än människa.


Bilder från idag

Här kommer lite bilder ifrån tävlingen idag :) filmerna kommer imorgon!























Ös in med kommentarer nu latmaskar!


Tävlat

Har vart och tävlat i Bratteborg idag, tror jag glömt skriva det? Min uppdatering här har ju inte vart den bästa.. Men iaf!

Första klassen. 100cm : rev insprånget i kombinationen, annars en super fin runda som jag är nöjd med!

Andra klassen, 110cm : hon överhoppade sig mkt på en oxer, så kom lite fel på följande räcke. Men efter räcket så fick jag travinslag och valde att lägga en volt innan kommande hinder. Fick alltså 4 fel! Riktigt nöjd ändå, första 110 inomhus för oss :)

Är ni sugna på att se film från dagen?


Film

Idag har Frida ridit Zorn :) Dem är riktigt fina tillsammans! Banan dem hoppar är mellan 105-115 cm i slutet :) Jag sitter även upp lite på Zorn mot slutet :D


Panik

Mormor kom förbi och ville fika för en stund sen, och dum som jag är proppar jag i mig 4 kakor/bullar. JAG KAN JU INTE FIKA INNNAN MATEN :( mår så jäkla illa nu, måste få äta maaaat... Mitt blodsocker är riktigt känsligt kan man säga!

image description

Film från hoppträningen

Här kommer filmen från i torsdags, vissa språng är super vissa är halvdanna :) Men är riktigt nöjd och Lasse berömde våra framsteg!


Hästarna i stallet

Ett litet videoinlägg, här får ni se alla våra hästar. Förutom Aminette som är utlånad :) Är fortfarande väldigt förkyld därav min röst haha..


Träning

Drar snart på första hoppträningen för Lasse i år :) Får hoppas på att det går bra! Mamma får filma om hon orkar helt enkelt haha.

Hörs sen!


Mat

Riktigt gott vill jag lova, mums :)


Pust..

NU är rummet färdigt, jag började städa vid halv elva och nu är klockan halv två! Så ja, det var riktigt stökigt och äckligt. Men nu är det superfint och rent, stor skillnad :) Alla lakan är bytta med så det känns fräscht. Älskar känslan av att lägga sig i rena och svala lakan!

Förutom det så har jag dammsugt, dammat, skurat och plockat iordning kläder och andra grejer. Men nu är det äntligen klart, pust :D


Klart

Stallet är klart för insläpp! Jag har mockat, fixat hö, vatten, sopat, packat påsar osv. Bara kraftfodret kvar att lägga upp, lägger inte upp det såhär tidigt då fåglarna brukar flyga in och tjuväta över dagen då, haha. Det är riktigt skönt att ha det färdigt såhär tidigt iaf.

Många som bara har en häst vet inte hur mycket arbete det är med 4 stycken. Har haft 6 som mest och då var det inte ens kul att gå till stallet, bara jobb jobb jobb.. Nu är det faktiskt lagom med arbete :)

Sen i eftermiddag ska jag rida, blir nog skogen idag. Vädret håller i sig, underbart! Men nu ska jag snart ta tag i mitt rum som väntar.. Det är jobbigt att börja haha :(


Ledig!

Jag är ledig imorgon! :D

Då ska mitt rum städas ordentligt. Har luggit på latsidan endel därinne nu det sista, hehe. Är verkligen sjukt slarvig, gillar inte att städa, inte min grej ;) Sen ska iaf pollarna ridas och sen kommer älsklingen hit! Kan dagen bli bättre? Nja tveksamt, bara städningen som är tråkig!

Vet inte ens om jag vågar visa före/efter bild på rummet imorgon.. hehe..



gammal emo bild jao.

Just nu

Käkar Popcorn och glor på topmodel, "trycker på gilla knappen"


:)

Nöjda pollar efter dagens ridpass!

Även jag är supernöjd med Zeo idag! Hon var riktigt fin från början. Red dressyr i paddocken och gjorde lite olika övningar.

En övning- Rid rakt över ridbanan i galopp och över i andra varvet. Fortsätt i förvänd galopp, förbi första hörnet. I andra hörnet gör jag ett galoppombyte, och vänder sedan över ridbanan igen, gör då samma sak åt andra hållet. Skitbra övning som får hästen att lyssna och inte byta galopp när den inte ska det, samt byta när den ska.


Hem snart :D

Hem och rida strax, slutar jobbet kvart i fem :) sen ikväll är det ju top model, det missar ni väl inte?


Hiss & diss

Hiss listan

  • Vädret!
  • Min pojkvän - finns ingen snällare, tar alltid väl hand om mig.
  • Vårens kommande tävlingar - kommer bli sjukt roligt att ge sig ut!
  • Mina hästar - blir alltid glad av att gå ut till dem, helt underbara allihopa :)

Diss listan

  • Min förkyldning, går ju aldrig över?!
  • Dygnen är för korta, man hinner ju inte med hälften av det man vill?
  • Att jag måste bestämma mig för om det blir plugg i höst eller inte..
  • Människor som lever på andras beskostnad och aldrig kan bli glada för nån annan.


In my head

Denna låt spelas flitigt utav mig just nu kan man säga, sjukt fin :)


Strålande sol!

Vädret är helt underbart, jag tror inte att jag är ensam om att tycka det :D

Zeo ska ridas idag, tror det blir ett dressyrpass. Då jag slutar 17.15 så känns det inte lönt att ge sig iväg till skogen sen efter all mockning osv.. men ett pass på banan kan vi behöva efter en vecka med mycket skogsridning :)

gammal bild


Godmorgon!

Nu ska jag strax dra iväg till jobbet men tänkte slänga in ett litet inlägg innan :)

Helgen har bestått av ridning, hämtat 2 lass hö, melodifestivalen, bråk, jönköping, växjö, kalas.. ja massa mer egentligen! Fullspäckat verkligen, så är väldigt trött. Därav anledningen till dålig uppdatering.

Jaja, nu ska jag göra mig klar. Men vi hörs senare idag helt klart!



finaste Zeo innan vi åkte och tränade i onsdags.

:(

Ibland är livet mer kaos än nöje..


Videoinlägg

Detta händer idag, hörs senare!


Film

Film från hoppträningen!


Förlåt

Förlåt för kass uppdatering även igår men fick så jäkla ont i örat så jag kunde tyvärr inte sätta mig vid datorn :( Idag är det redan bättre dock så har ingen aning om vad det kan ha varit.

Igår red vi ut en sväng i skogen, Jag på Zeo & Sandra på Zorn. Skrittade mest och travade en del, då Zeo behövde en lugn dag. Båda hästarna skötte sig super! Jag är jättenöjd med Zeo, hon var lugn och mjuk hela rundan.

Nu ska jag strax dra och jobba men idag hörs vi med fler inlägg :) och filmen från träningen kommer också!



Bild på mig och Zorn när vi vann en hopptävling! läääängesen <3

Morning

Sitter här med min kalufs på huvudet, är riktigt morgontrött idag :(

Nu ska jag bara fixa mig lite sen bär det av mot jobbet, jobbar till halv fem idag. Mobilarbloggar nog nåt inlägg under dagen! Ikväll ska jag rida en sväng, sen ska jag in till vb och vi ska göra hans svingoda pastasallad. Riktigt god är den, smälter när jag tänker på den ..

Film från träningen kommer upp ikväll också, dock så råkade mamma filma när kameran hade imma på sig. Så de flesta klippen är väldigt suddiga. Tråkigt men lite ser man ju iallafall ;)





Love you!

Föresten, snön kan känna sig förlorad ;) den kommer ju smälta bort på några dagar! 10-15 +grader på måndag. så alla facebook-klagare kan nog lägga ner rätt snabbt :D

Träningen

Idag har jag som sagt hopptränat! Fick en plats för Frida Andersson i Vetlanda. Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag men tiden har inte riktigt räckt till!

Träningen gick rätt bra faktiskt, i början vart hon lite av och på men mot slutet fick vi till fina språng och ett jämnare tempo igenom allt. Frida var duktig på att se vad vi behövde träna på, så jag är supernöjd :)

Sugna på att se film?



Får bli en bild på Fille&mig, bara för den är söt :)

Tjo

Är på jobbet och snart ska vi äta, jobbar som dagmamma nu faktiskt hihi :) fast vi är vid dagiset typ, inte hemma hos mig.

Ikväll ska jag iväg och hoppträna :) fick en reservplats, så ska bli spännande att prova en ny.

Hörs senare readers.


Dagens ridpass

Satt på en spänd och stark Zeo idag, red ut i skogen. Redan från början så kändes hon så. Försökte jobba bort det, gick iaf lite bättre mot slutet :) Bara att le och rida vidare.

Önskar ibland att det gick att "busrida" med Zeo. Men det är verkligen att tänja på gränserna om man gör det på henne. Hon blir superstressad, och allt arbete är förstört för en tid framåt. För jag har faktiskt provat :) Med busrida menar jag att galoppera snabbt och kravlöst på form och balans. Klart jag kan rida med mindre krav än vanligt då och då, men inte för mycket. Det funkar inte på henne helt enkelt.

Istället så gäller det att hela tiden sträva mot ett lugn, samt att få henne att söka sig nedåt.



Såhär vackert ser det ut när hon drar. Grand prix form skulle jag kalla det. Eller nåt..

Ett steg närmre..

För er som har koll vet ju att min Zeo är importerad från Nederländerna 2010. Hon stod sedam ca 2 månader i Sverige innan hon såldes till mig. Därför vet jag INGENTING om henne och vad hon har gjort tidigare, det finns bara "enligt uppgift" påståenden, och sånt kan man ju aldrig veta helt säkert?

Men i allafall, har länge velat få tag på hennes uppfödare. Har sökt och sökt och sökt.. Inte en bild finns på henne när man söker, så tråkigt. Någon måste väl komma ihåg och sakna henne?

Men idag så sökte jag på uppfödarens namn på google, hittade först bara massa konstigt. Då namnet är väldigt konstigt i sig också haha. Men kom tillslut på att jag kunde söka på en utländsk nummerupplysnings sida, och det gjorde jag. Ringde sedan upp numret som verkade vara rätt.. Pratade med en kvinna i 40-50 års ålderns lät det som, hon var rätt blyg och undrade vad jag ville. Jag förklarade att jag hade en häst som hon förmodligen hade fött upp. Nåt i den här stilen lät det, lite nervöst var det ju faktiskt.

"I guess that I have a horse that you've breeded"
"what?"
"yes, you know a horse. using for ridning"
"yes, yes i understand"


Hon försökte förklara hennes email för mig då hon inte kunde så bra engelska, lättare att skriva då ju. Men jag fattade inte alls hur hon menade. Ska ringa på fredag igen sa hon, så kanske går bättre då :)

Fattar ni vad glad jag är? Ett steg närmre att få reda på mer om Zeos bakgrund, kanske till och med få bilder och filmer? :D wohooo



detta är dem enda två bilderna jag har på Zeo från Holland.

Hästar

Hästar jag ridit på följande bokstäver i alfabetet..

A - A
rrow, Arvid, Amadeus, Abby
B - Bäckdalens Zorn, Burhults black superstar, Bilbo, Brun farin, Bambi, Bella, Beatrice, Bianca
CCitra, Capriolla, Carino, Carim, Cambrigde, Caramba
D - Discovery, Doris
E - Efata, Elyon, Elin
F - Fellini, Fanny, Fernando, Fräcke Fredrik, Fannyetta
G - Geist, Grindevit, Great Succes
H - Hera, Högbergets Calypso, Hilding, Herak, Hanni, Harpo, Husar,
I - Indra, Im fine
J - Joker, Jessie, Jack dalsgård
K - KlaraBella, Kimberly
L - Lucy in the sky, Laktris, Lina, Lisa, Lili, Luxette, Lucas, Lady, Loppan
M - Mr tambalin, Melissa, Mirexo, Monette, Malle, Mac, Maton
N - Nikita, Nelly
O - O
rkan
P
- Pascall, Primadonna, PP, Patrik, Prince
Q - Quando
R
- Roxy, Ronja, Rossini
S - Sandy, Sham, Satina, Smulan, Simson, Svea, Sirius, Spirre, Saga
T - Tizz, Tösen, Tosca,
U -
V -
Ville virvel,
W - Walter, Wictoria, Woodman, Winnie
X -
Y
- Yatzy
Z - Zeolita, Zita
Å-
Ä-
Ö-

Finns säkert fler men det är dem jag kommer på nu :)


Visste ni att..

  • Jag hatar disktrasor, torkar alltid av bänkytor osv med hushållspapper & cillit BANG! OM jag är tvungen att ta i en disktrasa så tvättar jag händerna noga och länge efteråt..
  • Jag har upplevt vissa övernaturliga händelser i mitt eget hus.
  • Min pappa bor i Stockholm vilket är fett nice!
  • Jag har två sår i huvudet (hårbotten) som aldrig försvinner.
  • När jag var liten, runt 5 år så hade jag och mina kompisar en klubb. "Snorklubben", där fick bara snorätare vara med. Oherre..
  • Jag har ridit in och utbildat 6 stycken hästar.
  • Jag rider aldrig med spö eller sporrar på Zeo.
  • Jag biter mig själv i kinderna, på insidan. Har stora bucklor & sår pga det.
  • Jag köper sånt jag tycker är snyggt, märket är rätt oviktigt i de flesta fallen.
  • Min pojkvän är utsedd till min personliga ryggkliare.
  • Jag har börjat få koll på vad jag vill bli "när jag blir stor" ;) (A)
  • Jag va rätt dum när jag va liten, lurade bland annat min kusin att maneterna i vattnet (när vi var på melbystrand med dem) skulle suga in han så han aldrig mer kom ut.


Läggdags

Som rubriken lyder, dags att sova! Vänta er massa inlägg här imorgon för då är jag ledig! :D


Olika åsikter

Hästfolk, framförallt- är ett folk med ofta väldigt starka och olika åsikter när det gäller häst i allmänhet. Det pågår mycket skitprat inom hästvärlden vilket säkert ingen av oss kan ha undgått.

Men jag har funderat lite kring detta, varför ska folk inte få tycka olika? Och varför måste man BRÅKA?

Bara för att jag tycker att hästen ska skötas på ett visst sätt så hatar jag ju inte er som vill göra annorlunda, tvärtom. Jag sätter mig in i era tankar istället, och försöker att förstå ert perspektiv. Varför smutskasta och trycka ner andra människor som har en annan åsikt än du själv? Då går det lite långt tycker jag. Man måste förstå att alla människor har olika förutsättningar och viss hantering passar på en häst, men inte på en annan. Vem är du och jag att säga till tjejen med ponnyn att hon gör fel? Kanske är det det som passar hennes häst just då, vi kan ju inte veta det. Folk med en annan åsikt än du själv kanske har mer rätt än dig i vissa fall, och i andra inte.

Dock finns det så många människor som verkligen inte kan se saker från en annan sida än sin egen. Dessa människor tycker att sina åsikter är det som gäller för alla hästar, inte bara sina egna. Dem här människorna skrämmer faktiskt mig. Kom igen, allt är inte si eller så. Det finns faktiskt något som heter förståelse och respekt. Ni som känner igen er själva i detta, ta åt er och skärp er tack :)

Så länge man inte når gränsen till att hästen far illa på grund av sin ägare så tycker jag att alla ska få göra på sitt sätt. Sen finns det givetvis fall där man kan få behöva rycka in och säga ifrån, för hästens skull. Samt för att ägaren till hästen ska få en chans att ändra sig. Kanske vet inte personen om att hästen faktiskt far illa?

Ja, det var väll det jag ville ha sagt. Hoppas att ni förstår mig rätt nu :) alla människor behöver inte tycka lika, det som är rätt för dig kan vara fel för någon annan- acceptera läget!


Jobb

Nu drar jag till jobbet för att stanna där till fem. Ikväll blir det ridning, har dock inte bestämt vart jag ska rida än. Så får se ifall det blir skogen eller paddocken :)

Hoppas att ni får en bra dag underbara läsare, vi hörs nog med några mobilbloggar under dagen :D


Huvudbilder Zeo

Vackraste hästen på jorden! bästa också <3



stäng munnen (A)







Bilder från Clear rounden

Tack Emelie för alla fina bilder! :D

På vissa bilder har jag händerna för lågt, men det är när hon blir lite stark :) bara så ni vet!

























Favoritbilden från dagen! sjuuuukt fin häst jag har <3


BB

Bakis Och blek, det är jag det!


Just nu jadååä

Efterfest


Film från tävlingen

Här kommer filmerna från idag :) Som ni ser så får jag inte riktigt tillbaka henne emellan alltid, men är ändå supernöjd :D Så fort hon lyssnar mer kan jag göra mindre förhållningar. Tävlade på tränsbett med, brukar ha pelham. Så därför blev hon lite stark.

Första klassen


andra klassen

Bilder från idag

Zeo var så fin och glänste i det underbara vädret idag, så knäppte några porträtt bilder på henne med mobilen. Visst är hon fin min polla?










Dagen

Har faktiskt vart och tävlat idag, bara Clear round men ändå :)

Första rundan gick riktigt fint, jag fick tillbaka henne och hade ett bra grundtempo. Lite stark var hon dock men inget överdrivet :) Andra klassen var hon dock lite starkare och drog mer, vilket gjorde så att jag fick ta i henne rätt mycket som jag egentligen inte vill, men vart tvungen. Syns på filmerna att hon inte ens tar i över hindrena, så kapacitet har damen allt :D

Fick en felfri runda i första klassen, och ett skitpet i andra :) Så resultatsmässigt är jag ändå riktigt nöjd med dagen :) Film kommer snart.



Bild på Zeo & mig från vår första lokala tävling ihop, Aneby 2010

Godmorgon!

Hej och godmorgon :) var uppe vid ca halv åtta idag och släppte ut hästarna, så jäääkla underbart väder är det ju idag med !

Ikväll ska älsklingen ha sin inflyttningsfest så då blir det 100% party! Lär bli en kul kväll :) hörs senare!


Godnatt

Ska sova nu, upp tidigt imorgon :) kvällen har vart lugn. Skrittade & travade ut Zeo innan, och mamma hängde med på Wickan. Hon hängde på rätt mycket fram hela tiden men det gör inte så mkt när hon gått rätt hårt denna veckan, träningsverk kanske?

Nu ikväll så har vi ätit varma mackor och myst framför teven, och nu ska jag sova. Gick upp halv 6 idag och ska upp tidigt imon med ;) göööttt ..


Film från igår.

Här kommer filmen från när jag hoppade igår! Tänk på att det är andra gången vi hoppar ordentligt sen oktober-november typ :) Tog med allt som filmades, även när vi failade. Men tycker sånt kan va kul för er att se också, våra brister och vad vi behöver träna på! :D Lite kul med att man hör glassbilen i bakgrunden haha..


Biotin

Två av våra hästar, Zorn & Zeo får ganska dåliga hovar framförallt på
sommaren. Dem blir torra och smuliga, vår hovslagare beskrev det som "kexchoklad-hovar" haha. Så vi fick tipset redan i somras att börja använda Biotin, som ska stärka hovarna och ge dem bättre kvalite. Så vi började använda det i juli ungefär. Eftersom att det börjar verka inifrån så sa även vår hovslagare att det skulle ta uppåt ett år för att vi skulle kunna se skillnaden. Och nu närmar sig ju sommaren så det ska bli spännande att se ifall det kommer vara någon skillnad!

Har ni någon erfarenhet av Biotin, fungerar det bra på lång sikt? Har ni som användt det märkt någon skillnad på hovarnas kvalite?


Inte ok

Det är inte ok att gå upp vid denna tiden, ellerhur? Men idag är det fredag vilket innebär att helgen väntar! Jobbar till kvart över fem idag dock.. Efter jobbet ska Zeo skrittas och travas lite efter två hårda pass i förrgår och igår. Det förtjänar hon :)


Mys

Är hos vb nu, vi har precis vräkt i oss en kebabtallrik. Tittar lite på serie nu och myser i soffan, skönt :)

Ska strax sova med, är trött och imorgon är det dags för jobb igen!


Dagens ridpass: hoppning

Bestämde mig för att hoppa hemma isället för att åka iväg. Underlaget på ridbanan var riktigt fint så då gick det ju lika bra. Byggde rätt enkelt, två galoppbommar som uppvärmning. Sen hade jag även ett räcke och en oxer. Hoppade hindrena i följd och såg till att jag fick tillbaka henne emellan.

Måste säga att det gick riktigt bra! Ridpasset igår gav oss mycket tror jag, för hon lyssnade på mina förhållningar och kom rätt på alla hinder. Det blir så mkt lättare att rida när hon är mer lydig, jag kan fokusera på min ridning och kan se avstånden fram till hindren lättare. Sen har vi mycket kvar att jobba på såklart, men detta ridpasset och gårdagens kan jag leva på lääänge :D

Älsklingen var snäll och filmade :) så film kommer imorgon, för nu ska vi åka hem till honom :)


Just nu!

Börjar jobba vid halv två, så sticker strax. Har precis mockat alla boxar i stallet, skönt att ha det gjort tills eftermiddagen. Ikväll åker jag förmodligen till ridhuset och hoppar lite som sagt, eller så hoppar jag här hemma^^ hmm.

Vill någon se film från hoppningen sen?



Jag & Zeo i Ljungby, 1m. kolla bakbenen!

Hehe

Kan bara säga att johanna och jag blir väldigt flummiga tillsammans, detta filmades efter några drinkar.. haha kul hade vi iaf, enjoy. Jag är den knäppa blondinen som ni kanske förstår.. hehe


Linn Olssons event

Under fredagen, 24/2 så höll Linn Olsson i ett ridsportsevent i lokalen Berg 211. (Som de flesta redan säkert vet om). Jag och Maja drog dit, och måste säga att det var en häftig upplevelse att få träffa alla stora hästbloggare.

Positiva saker med eventet
  • Linn Olsson är riktigt duktig alltså, en driven tjej med mycket passion i det hon gör. Hon utstrålade carisma hela hon!
  • Live frågestund med Genne, Dressyrmupparna. var kul att se dem in action på scen! dem andra som togs upp visste jag inte vilka det var.
  • Lokalen var inuti i ett berg, alltså väldigt häftig.
  • Temat var svartvitt och det var ingen som gick emot det.
  • En duktig fotograf var på plats och tog grymma bilder.

Negativa saker med eventet

  • Goodiebags utgavs till dem 50 första som köpte en specifik drink. Maja och jag köpte denna och var bland dem första. Dock så innehåll goodiebagen endast ett lypsyl, några kolor och blanketter... HALLÅ? goodiebag juste..
  • Tycker att det borde ha hänt mer under kvällen, mot slutet så blev det rätt segt.
  • De flesta gick hem runt 23.00 till 00.00, fast eventet höll på till 02.00.
  • Den fuktiga lokalen gjorde mig sjuk :( haha!

Nä men kvällen var en häftig upplevelse som sagt, men inte mer än det egentligen. Ångrar dock inte att vi gick, minnesvärd kväll lätt :D

Jag och Linn Olsson som höll i det hela, linnolsson.se


 


RSS 2.0