Mitt hår :(

Mitt hår ser för JÄVLIGT ut ! Och jag som ska fotas imorgon, inte bra alls :( får skylla mig själv!








Färgat håret..

Har precis färgat håret, blev nästan ingen skillnad! Usch så trött man blir på sånt :(

Aja, imorgon blir det KM i dressyr för min del. LC:1 som förklass och LB:1 som KM klass. Jag älskar att tävla dressyr! Även om dagsskicket har stooor betydelse :)

Zeos pappa får stå för bilden idag :)


Min frukost!

Fuck yeah!


Bjuder på detta!

Jag bjuder på en ny sång, haha. Låter lite falskt här och där, men vet ni vad? DET SKITER JAG I :D


Övningen igår



  • Vi började med att hoppa bom - räcke från båda håll (de på kortsidorna). I trav!
  • Sen gick vi på övningen i mitten. Först räckte, volt till oxer (oxern gick dock inte att hoppa pga för löst underlag, så först hade vi bommar där ist men sen red vi runt den ist). Detta i galopp, i båda varven.
  • Sen var det också linjen då i höger varv. Avståndet är ju ganska kort emellan, bra övning så hästarna får backa av och rätta sig själva!
Btw, fint jag målar i paint ;)

Morgooon

Tjo på er, har inte stigit upp än, ligger under mitt varma täcke! :) myyys.

Nä men vid halv tio så kommer lisa och vi ska rida ut. Sen åker vi vidare mot växjö och skolan -.- samma tid idag som igår, 13-16. Segt att gå em på en fredag faktiskt :(

Hoppträningen igår gick bra faktiskt! Jag är nöjd över min ridning :) zeo däremot vart lite stark och stimmig men alla har vi våra sämre dagar :)


Nu

Nu drar jag ut till stallet, och sen vidare till hoppträning! Så glöm nu inte att kommentera massa när jag är borta :)

Puss


Påväg till skolan

Mobilbloggar ifrån bilen, är påväg till växjö nu. Ni får en bild på dagens outfit tills vi hörs nästa gång!


Bloggtips tack.

Något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Mycket roligare om ni läsare får vara med att bestämma :) Isåfall, lämna ett spår i kommentarsfältet :)!


Dags för skola (N)

Tummen ner på skolan, jag orkar inteee! :( Men har man valt att plugga så har man :) Har iaf bara en lektion idag mellan 13-16. Skönt men hade hellre haft det på förmiddagen, eftersom att det tar tid att åka hem.

Ikväll är det dags för hoppträning igen. Hoppas det blir någon rolig utmaning :)



GLÖM nu inte att gissa på vad jag beställde hem! Så svårt är det inte ;) Ni kan ju faktiskt vinna länk :D Gissa i inlägget längre ner.

Filmen från tävlingen

Här kommer filmen från LC:1.

Jag vet om mina brister, så ni behöver inte påminna mig ;) Sen är Zeo svårare än vad många tror! Har gjort ett bra jobb med henne som jag är nöjd över, såhär fint skulle hon aldrig gå för ett år sen..


Beställde..

Beställde nyss hem en grej, inom hästgrejer såklart. Den som gissar rätt på vad jag beställde får en FETLÄNK :D

Vad kan det vara ? ;) bilden har inget med texten att göra! eller jo på sätt och vis^^


Nope

Tror ni inte att jag glömde hämta bilderna från Cypern när jag var i stan? Typiskt mig.. men får hämta dem en annan dag helt enkelt.. så nope, inga bilder idag heller! får be om ursäkt för det.

Nu så ska jag mysa ner mig vid teven, har några beslut att överväga :)


Stan

Nu ska jag snart bege mig mot stan, råkade visst sova tills nu efter att jag skrivit det förra inlägget!

I stan ska jag köpa havre till hästarna, samt fika med Linn. Ska också hämta cypern bilderna från Susan så kanske hinner ladda upp dem här ikväll.

Juste, om jag hinner så ska jag också boka in en tid hos frisören! Ska ju fotas på lördag så vill ha en lite jämnare färg då ;) vilken färg tror ni att det blir?


Mobilblogg

Testar blogg.se's nya mobil app, verkar ju funka kanon :D

Iaf, zeo var hur fin som helst igår på dressyrträningen! Hon var mjuk, följsam och avslappnad. Dressyren går bara bättre och bättre :)

Borde egentligen sätta mig med boken nu igen, men har faktiskt gått och lagt mig i sängen :p jag ääälskar att sova !

Släppte ihop zeo med zorn idag, för maja ska ju flytta sina pollar snart. Zeo har ju gått med hennes pollar nämligen. Kommer sakna både maja, åsa och hennes hästar!


Usch

Ska läsa ut en bok tills på måndag på 250 sidor.. Det lockar inte om man säger så! Boken är svårläst, och inte alls en sån man fastnar i. Vissa böcker som innehåller en berättelse kan faktiskt vara spännande och fängslande att läsa. Men detta med faktaböcker och avhandlingar, näe usch säger jag bara :(

Ikväll blir det dressyrträning med Zeo iaf. Trimma lite inför helgens KM :) Det är också clear-round i dressyr på lördagen, och i hoppning på söndagen. Tänkte ifall någon missat det som vill vara med (:

Nu ska jag ge mig ut och städa bilen, ta en paus från pluggandet alltså. Vi hörs senare!


Dags för skola..

Snart rullar bilen mot Växjö och skolan igen, trist! Men som tur är så är jag ledig på både tisdag och onsdag :D Det är verkligen skönt att få ledigt sådär mitt i veckan, men egentligen är det ju pluggtid..

Går iaf mellan 13-16 idag, sen hemåt igen. Kommer nog vara hemma runt halv sex nån gång, då blir det stallet! Sen kommer vb hit. Fullspäckat schema eller vad haha...

söt bild på mig och zeo från i vintras



Svar på kommentar :)

Postat av: Emelie svensson

-Åhh så söt ! kan du inte berätta lite om zorn oxå alltid att läsa ? ;)

svar: Jag har skrivit ett inlägg om Zorn för längesen, det hittar ni här

inlägget är gammalt dock :)

bästisarna :')


Rätt sött.

Ganska söt bild faktiskt haha, bara jag som tycker de :D ?


Resultat.

Resultaten från dagens tävling i Vaggeryd: 8 fel (två rivningar). Zeo var spänd, och springig på samma gång :/ Superfin känsla på framhoppningen, där var hon helt klockren! Men ifrån tävlingsbanan så såg hon dem farliga bilarna som körde borta på travbanan som ligger brevid. Så spänd häst tyvärr :/ SYND för dem andra i laget var nollor, känner att jag saboterade lite där!

Jag får helt enkelt leva på dem annars fina och mestadels felfria rundor vi gjort i sommar :)


bilder från idag






Dagens failbild haha! Zeo bjuder :D

Mys

Hittade nyss MASSOR med kantareller i skogen, tre ica-påsar nästan. Så nu har vi lagrat för vintern om man säger så ;)

Ikväll ska vb ha nån överaskning för mig, vet inte vad det kan vara :D gulligt med överaskningar, så inte mig emot :D 

Så ikväll blir det mys, och imorgon drar jag och tävlar med laget i vaggeryd :)


Dagen

Jag mår bättre nu framåt kvällen, men det blev inget Charlies. Varken jag eller mamma orkade. Så nu blir det party för min del! Ciao.


Calypso - sista delen.

Eftersom att jag mest tävlade dressyr på Calle så blev det inte så många hopptävlingar. Men vi kom ut på ett par, nästan alltid felfritt eller något struntfel :) Calle är verkligen schyst och ärlig i hoppningen och skulle aldrig stanna eller riva pga dumhet. Han gör alltid sitt bästa helt enkelt :)

Lite bilder från hopptävlingar. Tänk på att dem är riktigt gamla och Calle var unghäst fortfarande :P Och JA min hoppsits var inte den bästa och kommer aldrig att bli ;)



















Nu när Calle mest är hoppad så har han kommit framåt en hel del :) Han tävlar faktiskt idag, 1m och 110cm i Ljungby.

Jag bjuder rejält på dessa bilder, och här kommer även ett gammalt filmklipp från en hopptävling :D bjuder igen!





Gårdagens hoppträning.

Hmm, ja vad ska man säga. Jag red inte alls :S Fattar inte varför jag är så övernoga. Om jag bara rider stilla så flyter ju allt oftast på, men igår så gjorde jag tvärtom antar jag. Aja, Zeo var fin och gjorde bra ifrån sig :) Superfin faktiskt!

Men kraschen ligger kvar och det är faktiskt därför jag vill komma rätt på hinder och taxera in henne själv, måste försöka släppa det! Får skylla på att jag faktiskt är dressyrryttare :)




Godmorgon.

Har precis gått upp, med huvudvärk :( blev ingen skola idag alltså. Så nu ska jag plugga endel, om jag nu kommer igång. Min disciplin verkar ha sprungit långt iväg för att stanna..

Juste ja, idag börjar ju rean på Charlies. Blir eventuellt en tripp dit i eftermiddag, se om man hittar något skojigt :D Beror på hur jag mår :)


Godnatt!

Nu drar jag mig mot sängen. Visst har jag bloggat flitigt idag? Om ni vill att jag ska fortsätta med bra uppdatering så är det kommentarer från er sida som gäller, annars får jag noll motivation!

För visst är det så, utan kommentarer känns det ganska trist?! Puss på er :)


Kvällen

Blev ingen ridning idag, regnet och knotten gjorde att jag valde att avstå. Hängde istället med min vän Maja på hennes hoppträning :) Alltid bra att kolla på träningar tycker jag, man lär sig en hel del faktiskt :)

Imorgon är det ju hoppträning för min egen del, även denna gång för Kim Ivarsson. Sen på söndag är det dags för tävling i Vaggeryd med laget!


Film från framridningen.

Jag har bloggat mycket idag, därför tycker jag ni får kommentera flitigt också :) Här kommer iaf filmen ifrån framridningen. Och jag vet om mina brister, ni behöver inte säga dem ;)

Zeo är väldigt svår att sitta ner på i traven. Med tanke på att jag gick över från ponny förra året så har jag inte riktigt kommit in i det än, men det kommer väl antar jag. Sen trivs Zeo i nuläget med en låg hand, som jag givetvis kommer höja med tiden då hon blir mer stadig :)




Så, det var framridningen! Har som sagt film ifrån både programmet och prisutdelningen :) Lämna en kommentar om ni vill se det också :D

AJ :(

Mitt öra gör ONT :( Det är svullet och ömt. Kan inte sova på örat, och jag som alltid vill vända och vrida mig i sömnen, hm. I only have myself to blame though! Men jag gillart :D


Calle - Del två.

På tal om att inte göra er besvikna så kommer nu detta inlägget upp som tyvärr dröjt för länge.

Calle är ingen lättriden ponny, som man kanske kan tro. Han kräver mycket ben och ridning från ryttaren, för att själv orka bära upp sig. Han kan också upplevas stark utav vissa. När han väl släpper till så blir han iaf världens mjukaste och känsligaste att rida. Den bästa känslan vi någonsin haft var när vi vann vår sista tävling. Har aldrig haft en sådan bra känsla tror jag - allt stämde!

Med tanke på att vi vann vår sista dressyr-tävling under mina ponnyår, så bestämde jag mig då för att tävla Calle som stor häst.

Jag tror att vi startade ungefär 4 tävlingar bland stor häst, men sedan köpte jag Zeo. Vi hade precis lånat ut Zorn till en familj, och hemma hade jag då både Zeo, Aminette och Calle att rida. Detta gjorde att jag inte riktigt hann med lilla Calle. Hösten kom och jag började plugga i växjö - jag hann med honom ännu mindre. Han reds väldigt sällan och både jag och mamma tyckte att det var synd att en så fin häst skulle behöva stå bara för att VI ville ha kvar honom. Så vi bestämde oss för att låna ut honom.

Ett par bilder på Calle och mig:







































(dessa två bilderna övre är ca 4 år gamla, vår ridbana hade inte ens staket^^)



Familjen som hade Zorn lånade även hem Calle av oss. Han tävlades mest i hoppning utav tjejen som hade honom. Här kommer ett par bilder på dem, tillsammans tävlade dem upp till 110cm :)








Nu är alltså Calle hos sin nya ägare, Emelie. Det går bra för dem, nu i helgen så tävlade dem sin första hopptävling och kom trea :) Tror på dem :D


Angående cypern bilderna.

Fick en kommentar som gällde cypern bilderna:
varför ska vi alla göra de? du säger ju att du ska saker men gör dem inte ju? samma med bilderna från cypern som inte kommit upp än.


Jag ska lägga upp dem bilderna, men grejen är att alla bilderna som togs på cypern finns på Susans kamera, och jag har inte fått dem - än. Ska försöka fixa dem snart! Vill ju inte göra er besvikna såklart :)



Me fashion



















Ser någon förändringen? Eller, något som jag annars inte brukar ha? :)

Film?!

Har film från både framridningen, hela dressyrprogrammet och prisutdelningen. Om ni vill se så får ni väl kommentera :)


Rätt svar.

-i örat, där uppe! Kommer inte på vad det heter xD hahaha

Så svarade Johanna angående min piercing, och hon hade rätt :)



Här är piercingen jag gjorde ;)



INTE MITT ÖRA PÅ BILDEN DOCK :D

Tävlingen!

Blev en lyckad tävlingsdag!

Kom 4 i LC:1 på 64,44% av 16 starter

I LB:1 vet jag inte riktigt vart jag kom än, för vi åkte hem när jag blev nedputtad från placeringen :) Men antingen 6a eller 7a tror jag :) tror det var 18 starter här! fick iaf 64,83% här

Är skitnöjd med min häst, fick en fin känsla genom båda programmen även om hon vart lite spänd och drog iväg lite i övergångarna. Men tänk när hon slappnar av och blir mer lyhörd, då stiger nog % ytterliggare :D På vår första dressyr fick jag 56%, men alla måste vi börja någonstans!








Hoppträningen

Här kommer filmen ifrån hoppträningen i torsdags. Som sagt så var det första gången vi tränade hoppning för instruktör sen i våras, så jag är supernöjd :) Alltfler bitar faller på plats.


Ny piercing.

Den som gissar rätt vart jag har piercat mig får en FETLÄNK med bild!



Tävlingsdax

Imorn är det dags för dressyrtävling för min del, har jobbat idag på sävsjös ponnydressyr och imorn är det alltså stor häst. Har inga förväntningar över huvudtaget, vet ju att min häst är spänd och behöver mer rutin :D



Hästen är ju snyggast iaf <3

Hoppträningen

Igår var det hoppträning på schemat, för Kim Ivarsson! Lasse är ju i USA så hon hoppade in som vikarie. Tycker att hon var jättebra att rida för, och det kan ju alltid vara nyttigt att byta tränare ibland :)

Maja var snäll och filmade, kan ju slänga upp filmen här snart :)



miss you! del 2 kommer snart :)

Träningen!

Dressyrträningen gick sjukt bra! Hon var mjuk och fin och lydig, precis som det ska vara :) Gick igenom lite delar i programmet inför söndag, samt övergångar som alltid är bra.

Delar av ridpasset filmades, så vill ni se film? Isåfall kommentera, minst fem ska jag ha! :D




gammal bild från ett dressyrpass

Nu..

..drar jag ut till stallet och sen efter ****-********* så åker jag vidare på dressyr träning :) Ingen vet vad stjärnorna står för ;)



är det rätt att följa sitt hjärta eller det förnuftiga?

Baby, you and I.








Grymt

Låten får mig att tänka på Cypern, vi låg dästa i dubbelsängen och återigen spelades denna låten! Grymma Lady gaga <3


På G

Har stora och många förändringar på G, därför så hamnar bloggen i bakgrunden för tillfället! Ni ska få veta mer när allt ordnat upp sig igen, för just nu räcker tiden inte till! Men tror jag hinner få upp ett till inlägg idag :)

Idag ska jag träna dressyr, och på torsdag blir det hoppning. Kul att allt har dragit igång nu igen, känner att det behövs. Man övar in en hel del fel (haha det lät kul) när man bara rider hemma :)

Ska jag, eller ska jag inte.. ? Hmm ..



sexigt värre!

Anmäld

..Till dressyrtävling i Sävsjö nästa helg. FUNDERAR även på att efteranmäla mig till braås i helgen och bara hoppa en klass. Får se :)


Bloggtorka!

..Men jag kommer snart tillbaka, det är bara vääääldigt mycket just nu!

Vet att jag har lovat er del 2 om Calle, det kommer så fort som möjligt! :D


RSS 2.0