Alla förändras

Sett att många vill läsa inlägget om mitt liv, och ja det är påväg :) Men det kommer bli så långt så det tar tid, vill liksom få med allt jag tänkt.. Så vänta tålmodigt så kommer det upp när ni minst anar det!

______________________________________________________________________

Bilder på mig genom tiderna, ja alla förändras.. vissa bilder ser jag inte ens själv att det är jag på haha! vissa är ju riktigt pinsamma..











































bjuder för fullt ;)

Nix

Nehe.. filmen segar så tyvärr får ni vänta tills datorn vill samarbeta med mig igen. Blir galen! Dock är ju min stationära dator från 1800 talet ;)



Hästarna utanför huset

VIsste ni att mina hästar går i en hage som ligger precis utanför vårt hus ? Rätt awsome faktiskt :)


Intervju

Ska på arbetsintervju idag, hoppas på det bästa :D så håll nu alla tummar och tår ni kan för mig ;)

Film från dressyrträningen i lördags är påväg.


Föresten, vill ni ha ljudet som det är eller musik som bakgrundsljud ? Skriv vad ni tycker är skönast för örat :D


mm

min  riktigt gamla header, haha shit..

Länk!

http://eqous.blogg.se/

På den bloggen hittar ni Felicia som lånade Calle utav mig innan han såldes till Emelie :) Nu har hon en stor häst som hon framförallt tävlar i hoppning med :) Hon bor på gård med sin familj och äger ett flertal ponnyer och hästar!

Följ hennes blogg!

http://eqous.blogg.se/



Calle&Felicia

Filmen

Här är filmen från idag på Frida & Zorn, pay&jump i vetlanda som sagt :)


Dagen!

Dressyrträningen igår gick fint, film kommer och utvärdering av passet :)

Idag har Zorn fått komma ut och tävla, Frida red :) Dem gjorde två kanonfina rundor! I andra klassen var blev det dock ett missförstånd så 4 fel, men annars kanon! Första klassen felfri, film kommer.





två bilder från dagen :)

Dressyrträning next up!

Ska iväg till Sävsjö nu strax och träna dressyr med Zeo. Ni kan eventuellt få se film senare :)

Bjuder på två fula outfit bilder, men såhär ser jag ut idag!

Lila pikeurvästen <3


Kärlek.

Någon som är nyfiken på att höra min och Vb's historia om hur vi blev tillsammans osv? Isåfall kan ni få ett inlägg med alla söta detaljer :D

3 år och 2 månader snart!<3


Vän eller tävlingsmaskin?

Många hästägare inom ridsporten verkar tyvärr ha tappat sin känsla någonstans på vägen. Synen på hästar hos dessa människor är endast tillängnat åt vad hästarna kan prestera och hur långt dem kan gå. Tror att dessa inte ens tänker på att hästarna faktiskt lever, och känner både smärta och sorg i svåra situationer. Detta är inte riktat mot någon, jag känner faktiskt inte en enda person som har detta synsättet mot sin häst, vilket jag är glad för! Men dock vet man ju att det existerar, att se sin häst som en tävlingsmaskin som ska prestera till 100% jämt.

Detta kan diskuteras hur länge som helst, för alla har ju olika hästsyn. Vissa ser sin häst som sin bästa vän och gör allt för att den ska få njuta av livet, och nästan blir för "snälla". Medan andra endast tänker på tävling och prestation, annars kan det kvitta och hästen kan likaväl slumpas bort. Sen finns det ju människor som har ett slags "mellanperspektiv" och där hamnar även jag. Jag gör allt för att mina hästar ska få känna sig fria och glada, men samtidigt så älskar jag att komma ut och tävla. Och jag tror faktiskt även att många hästar älskar att tävla och få visa upp sig, medan andra helst vill vara hemma i stallet. Hästar är individer precis som vi människor! Vissa är nervösa, blyga och drar sig gärna undan. Sen finns det också dem som gärna står i centrum, pratar högt och vill synas.

När Zeo kom till mig var hon stressad, ganska oridbar och nästan farlig i vissa tillfällen. Ni som såg oss i början vet vad jag pratar om! Hon stack mellan hinder, la öronen bakåt i boxen och hotade, samt vägrade att jobba i ridningen överhuvudtaget. Men med vår resa som vi gjort så tycker jag och även andra att vi gjort ett riktigt framsteg. Och jag tror till stor del att del handlar om förtroende och behandling i vardagen. Jag har låtit Zeo vara ute mycket, hon har fått gå med andra hästar, jag har anpassat mig efter henne helt enkelt. Vet inte alls vad hon har vart med om här i livet då hon är importerad ifrån holland. Men antar att hon har haft det svårt med tanke på hur hon betedde sig när hon kom. Hos mig har Zeo fått vara häst till 100%. Stora hagar, sommarbete, mycket utevistelse och varierad ridning.

Zeo är egentligen ingen häst som älskar att tävla och synas. Hon blir lätt spänd, stressad och nervös på nya ställen. Vilket ofta kan påverka resultatet genom att en bom eller två faller, eller att procenten inte blir så hög. Hon skulle säkerligen hellre vara hemma och stå i hagen. Men efter all den förbättring som skett så tänker jag aldrig ge upp med henne, vi ska lyckas och fortsätta att utvecklas. Någon gång kanske hennes nervositet släpper? Då, den dagen- kan man säga att jag kommer ha en kanonhäst!

Jag har verkligen lärt känna Zeo nu, hon är både rolig och faktiskt lite klumpig.. Här om dagen stod hon i hagen och bockade på något konstigt sätt stillastående? x) Sen kom hon i full galopp och frustade mot mig. Ni skulle sett henne, hon kan inte bocka på riktigt så det såg rätt kul ut haha! Sen låter hon väldigt ofta som en gris, när hon blir rädd för grejer, vet inte hur många gånger hon fått mig till skratt haha :D

Dit jag vill komma är att- jag ser alltid mina hästar som en kompis. Med egna behov, personligheter och psyken. Calle till exempel, min förra ponny. Han var alltid SKITNERVÖS på varenda träning och tävling i början när han var unghäst. Han hade diaree så fort han hade åkt transport, och var genomsvett efter att ha åkt i en kvart. Därför pressade jag aldrig honom, även om hans kapacitet är riktigt stor! Om jag hade pressat honom uppåt i klasserna just då, hur hade HAN mått då liksom? Nej så vi tog det lugnt och nådde aldrig toppen för jag blev för gammal, men vi hade roligt och han var glad :D det är alltid prio 1 för mig. Nu har jag haft turen och Calle har det superbra hos Emelie och dem gör framsteg hela tiden, tror dem kommer nå toppen en dag :) och nu är inte Calle alls lika nervös och ängslig på tävlingar som han var innan, vilket är en lättnad att se. Han har mognat till sig, killen<3

Just nu gör jag samma resa med Zeo, förutom att nu har jag all tid i världen och blir aldrig för gammal för henne. Träningar och tävlingar är på hennes nivå och ska inte pressas till nåt som får henne att må dåligt. Vem vet vad vi kommer uppnå och prestera? Det återstår att se, jag har inte bråttom :D



Vad har ni för hästsyn? hur ser ni på detta? :)

"Bara för att din åsikt inte hör ihop med en annans, så är ni inte ämnade till fiender"


diss


Diss

Usch säger jag bara, har sett att massa hästbloggare hissar dessa ny-utkomna schabraken. Själv tycker jag att dem är för mycket. Gräsliga faktiskt haha :) På en b-ponny kanske det skulle vart sött, men inte annars :) För dig som gillar- dem finns att köpa på Hööks!





Håller ni med mig, eller gilla ni schabraken? :)

panik typ..

Får panik på allt jobbletande! Tänker såhär..

Jag vill verkligen ha ett jobb, MEN dem flesta jobb (i butiker, mataffärer osv) har öppet även på helger. Vilket innebär att jag som ny, säkerligen kommer att få jobba just då. Vilket sen i sin tur innebär att jag inte kommer kunna åka och tävla lika ofta som jag vill. Åh får panik på detta, vill verkligen ha ett jobb som sagt men undviker helst att jobba helg pga hästarna!


Upp och hoppa

Godmorgon :) nu ska jag traska upp från min varma säng, men vill helst stanna här egentligen ;)

idag ska Zeo ridas på banan, så träna övergångar som vanligt - det är ju det som inte sitter. Men känner allafall en förbättring efter all träning och det är ju positivt :) imorgon fick jag en plats för Ulla i sävsjö med, (dressyrtränare) ska bli skitkul :)

Igår red jag ut på Zeo, frida på Zorn. Båda hästarna va skitpigga, så för att göra av med all överskottsenergi så trimmade vi en stund på banan efteråt med :) där var hon riktigt fin!


Bilder från i helgen

Här kommer bilderna jag lovade er, fest? oja :D










































Hey i heard you were a wild one

Godmorgon! Jag har precis ringt och sökt en massa jobb, roligt värre.. Haha nä men skulle återkomma till ett imorgon vilket är positivt iallafall :)

Bilder från helgen kommer upp alldeles strax, partyparty!

Juste ja, egentligen har jag väldigt mkt lust med en grej. Att köpa - rida in/utbilda - sälja. (ponnyer&hästar). Har ju gjort det lite förut men det krävs ju både pengar och tid. Vore kul om någon här i närheten hade velat göra samma sak så hade man kunnat dela på både utgifter och vinst :) men ja, svårt är det .

Bild från i lördags!


Sova

Precis lagt mig nu, ska sova. Tidigt men vb ska upp och jobba så jag lägger mig nu med ^^

Ah har inte så mkt att skriva, kan göra fler inlägg imorgon :)


Bilder säger mer än 1000 ord..

Visst är det så? Svårt att beskriva, men ändå finns det så mycket känslor!<3





















Vinterbilder

Tog ett par superfina vinterbilder igår i hagen på sötnosarna, så här har ni dem :D

































visst är dem fina <3

Kalas

Vb fyller år idag, och hans mamma! Så nu är jag på kalas hos dem :) Ska strax äta hemmagjorda hamburgare med pommes, mums!

Kvällen igår var riktigt rolig föresten, bilder kommer :)



första bilden som togs på mig och victor, sött !

Party

Utgång ikv med några fina vänner, ska bli kul! Synd att jag är så trött bara :(

Imorgon ska Zorn iväg och tränas av frida i bäckseda ridhus, kan filma lite om ni vill det :)?

Föresten så skulle Zorn ha klippts idag men tyvärr så kunde johanna inte komma pga att hennes bil inte startade. Jäkla vinter säger jag bara :p

Zeo vart föresten fin idag när jag red, lite spänd emellanåt då vi red på en gräsplätt mitt i "centrum" av vår by typ. Enda stället där det inte halt och hårt typ!


Nu

.. Ska jag ut och rida, alldeles strax :) frida ska rida Zorn och jag Zeo !

Stackars Wickan är inte alls bra :( vetrinären verkar ha dömt fel ? Hon sa att det var hovböld till 100% men hovslagaren hittade ingen, och vår hovslagare har liksom jobbat på klinik så aa.. Får nog ringa ut nån annan vetrinär!?

Och filmen igår då, ganska läskig men tvåan är värst tycker jag :) dock kunde jag verkligen inte sova inatt. Kom på mig själv med att ligga och tänka ut filmen i olika vägar/ hur det borde slutat osv. Känner ni igen er? Sen försöker man slappna av och sova men sen faller man tillbaks igen ;)


Film!

Strax kolla på paranormal activity 3, får se om jag kan sova inatt haha? Nä men både ettan och tvåan vart ju riktigt läskiga faktiskt ;) får hålla i min vb <3


Tummen upp!

Vb bestämde sig för lägenheten innan idag, woho! Kul för älsklingen min :) så redan den 1 februari kommer han att flytta in där :) jag kommer säkerligen också flytta dit inom en snar framtid skulle jag tro!

Lägenheten ligger iaf centralt i vetlanda, vilket är svårt att få tag på! Så vi hade tur :) det är en tvåa på 58 kvadrat. Köket var väl inte det bästa men resten var riktigt fräscht och fint. Balkong med och högsta våningen, så aa nu vet ni lite.

Så, någon som är sugen på inflyttningsfest? Haha!


Jag ska..

Vissa saker kvar att fixa innan jag har allt det här klart, men iaf nu ska ni få veta!

Jag ska hoppa av skolan.. Har känt hela hösten och även nu att det inte är helt rätt inriktning för mig. Eftersom att jag inte ens hade tänkt att plugga så har min motivation aldrig riktigt funnits där heller. Så ja, nu kan jag äntligen andas ut all den pressen och ångesten som jag haft den senaste tiden. Man ska bara göra sånt som man känner att man verkligen vill gå in för, sånt som man ser en framtid med.

Så TÄNK på det, alla ni som har tjatande runt omkring er som vill att ni ska plugga för "det finns inga jobb". LYSSNA INTE PÅ DEM! Lyssna på er själva, vad ni vill här i livet. Jag gjorde misstaget att lyssna på andra istället för på mig själv när jag började läsa, och ska aldrig göra om det. Nu är det mitt liv och jag som ska stå i fokus.

Visst det kan bli svårt att hitta ett jobb, och ja det känns tungt att ha "slösat" 1,5 år på något som ändå inte blev av sen. Men det var ändå rätt. Och detta har gett mig erfarenheter, jag har träffat vänner och har hittat andra spännande utbildningar för framtiden. Så ändå så finns det en positiv sida med detta. Det tråkiga är väl att jag har lagt ut pengar på bensin, böcker osv. Men det är inte det viktiga, utan det viktiga är min framtid och hur jag trivs :)

Så nu vet ni, mitt val och mitt beslut. Nu ska jag bara hitta ett jobb så kanske livet ordnar upp sig helt och hållet igen :) PUSS på er läsare som stannar trots att mina inlägg suger numera.


Kvällsmat

Mums, riktigt gott och enkelt :)

Kollade på lägenhet innan föresten, med vb! Förmodligen så tar han den :) och vem vet jag kanske också flyttar in där inom kort?


Kvällsmat


Haha

Idag stod alla pollarna i hörnet, hahha så söta <3




De ska va fint ;)

Yes, nyss lagat mat som bilderna visar. Visst ser det gott ut? Det var det iaf :) nu ska jag strax till stallet och fixa allt , hörs senare :)


Söt

Haha Zeo är så söt nu när Wickan står på box.. Hon står bara i hagen i ena hörnet mot stalldörren, för att hon hör Wickans gnägg från stallet tydligast där antar jag? Söt iallafall. Dem andra hästarna är som vanligt och har nog inte ens märkt att Wickan står inne ;) typiskt valacker haha!


Soffmys !


Mot stan

Dags att dra till stan, hämta ut medicin till lilla Wickan <3

Imorgon avslöjar jag vad jag pratat om ett tag :) känns så sjukt bra att ha det gjort, nu kan mitt liv börja! Ingen som vågar sig på att gissa vad det kan vara?

Åh föresten, GRATTIS Roffe ! Värd priset mer än någon annan :)


Sjuk häst

Mammas häst Wickan ville knappt gå innan, så ringde hit en vetrinär. Som tur är så var det inget allvarligt, men man blir allt lite nojig när hästarna inte är sig själva. Så nu är jag helt slut efter en heldag i stallet! Mys med vb ikväll blire <3


Uppdatering

Fille åkte hem i fredags, har glömt skriva det tror jag? Så nu är det bara Zeo, Zorn, Wickan & Pysen i stallet. Alla mina och mammas :)

Så nu blir all satsning på Zeo, hon ska igång ordentligt! Samt börja hoppa så fort banan inte är för frusen :) Det är sånna här tider man verkligen skulle vilja ha ett ridhus.


Kalas

Mamma fyllde år igår, grattis! Så idag ska vi ha lite kalas med släkten här hemma. Har bakat pajer, städat, lagat mat och förberett en massa. (Dock har jag inte gjort allt de där själv haha)

Så nu ska jag ut till stallet och fixa allt där, hörs senare :)



tjocka släkten!

Bloggtips!

Spola till slutet, "STÄNG AV!!"

http://volvoboy.blogg.se/




Beslut

Har precis tagit ett beslut som påverkar mitt liv rejält.. Ni får veta när allt är klart då jag väntar på besked :)


It will rain

Regnar satan ute, så snart drar jag ut till stallet och fixar allt för att sedan ta in dem små liven. Vill ju inte att täckena ska bli genomregnade, det har nämligen ÖST ner hela dagen! Vet att mina hästar hellre är inne när det är sånt här väder :) dem brukar typ stå vid grinden och trängas för dem vill in haha!

Föresten, någon läsare som ska på Linn Olssons evenemang som är under GBG - horseshow? Jag och Maja funderar på det ! :)


Hoppträning

Ska åka och kolla på hoppträning snart, känner att jag behöver rensa huvudet! Men lär ju bli avis på dem som ska hoppa, själv har jag inte hoppat på flera veckor! :o

Saknar det <3


Pluggdag -.-

Ännu en pluggdag inför den muntliga examinationen som är imorn, usch :/ skolan får mig bara att må dåligt just nu!

Mer inlägg kommer under dagen :)




Hemma

Är hemma nu igen, ska ut till stallet nu snart. Blir nog ingen ridning idag för ska iväg och kolla på en grej ikväll ;)

Nehe, dags att äta nåt innan jag går så blir ett kort inlägg. Tipsa gärna på vad jag kan blogga om så länge :)

Mysig bild på vb & mig!


Pustar ut.

Jag har just hållt i det jobbiga föredraget, och ja jag gjorde bort mig precis som vanligt. Inget att göra åt nu haha?

Sitter i skolan nu och har lunch, tänker på en viktig grej. Ska jag eller ska jag inte? Ett livsviktigt beslut som ni kanske kommer få reda på beroende på vad jag väljer att göra..


Jag

Ett långt inlägg är påväg, det kanske tar nån dag eller kanske en hel vecka innan det läggs upp. Men en sak är säker- det kommer! Ett långt inlägg om mitt liv i helhet, om den tuffa skolgången som jag faktiskt har fått stå ut med. Som inte många vet om, mer än dem som känner mig och dem som såg på. Detta är något som jag har haft svårt att skriva/prata om innan, men nu är det lättare eftersom att det har gått ett bra tag och jag är starkare än någonsin!

Håll utkik, så märker ni när det dyker upp!





ni är bäst på att kommentera, fortsätt så!

Usch på denna veckan!

Har fullt med plugg denna veckan, säger bara usch.. Imorgon har vi en redovisning som ska ta en halvtimme, och jag som hatar att prata inför folk? önska mig lycka till haha! Sen på torsdag så har vi muntlig examination som ska betygsättas, den baseras på hela kursens gång och jag har inte ens börjat plugga inför den.. Men sen är jag ju som jag är, tänker att allt löser sig, och det stämmer ju?



As long as I am myself, the rest doesn't matter !


Vad föredrar ni ?

Vardags outfit...



Eller tävlingsoutfit ?



Nosgrimmor



Det diskuteras ofta vilt kring detta ämne: nosgrimmor. Vilka/vilken använder ni på era hästar och varför? Använder ni nosgrimma av någon viss anledning? Är det någon nosgrimma du inte alls gillar, isåfall varför?


Kommentera gärna, kul med lite erfarenheter från andra hästmänniskor :)

Skola

Snart dax för skola .. Ousch är inte alls peppad :( uppdaterar kanske nåt inlägg från skolan iaf :)

Haha föresten, när jag släppte ut hästarna innan så var mammas häst Wickan lös i stallet ;) hon hade bitit sönder morotspåsen i bitar och stod och såg förvånad ut när jag kom in haha! Smart häst som kan öppna boxdörren..

 


Dagens ridpass: Fille

Som ni ser så red jag i en av våra sommarhagar, vilket resulterade i en pigg och smått galen Fille ;) Spänd från början men sen blev han fin! Kolla ryggen och trampet på vissa bilder, kanon :)

och för att slippa påpekande: JA sadeln har åkt fram, han bockade rejält så den åkte framåt. Som ni ser på bilderna längst ner ;) haha SYND att mamma inte fick med början av bockserien på kort, jäklar vad han for i luften!












































































___________________________________________________________________________

FAILBILDER















Nu får ni kommentera flitigt när jag la upp så många bilder! :)




Vill ni ?

Vill ni se en FET bildbomb på mig och Fille från idag? Mamma fotade över 200 bilder, så har endel att bjuda på om ni vill se :)


Kommentarer som värmer!

HUR glad blir man inte när självaste Sofia Genne ger mig en sån här fin kommentar? Tack verkligen Sofia, det gjorde min dag :)


En dröm

Vaknade i morse ur en rolig dröm. Jag och Zeo skulle debutera 120 på gräs! Haha :) dock så såg jag inte drömmen från Zeos rygg utan jag stod i publiken och skulle filma xD men det var ändå jag som red?! Aja knäppt, men rundan gick inte så bra, rev två hinder tror jag. Och resultatet som speakern ropade upp var 24 fel ;) hade ångest känsla i drömmen haha. Sen sluta drömmen med att mamma hade satt ut Zeo på annons i Vetlanda-posten, jadu drömmar är allt riktigt konstiga!

Dock så är ju Zeo sån, vissa gånger gör vi en klockren dubbelnolla men nästa gång så river hon massa. Hon blir spänd på vissa tävlingsplatser vilket resulterar i en flack häst. Men med mer rutin så tror jag på min pärla!<3


Året 2011- del 1

För att göra en årsresumé av året som varit så tänkte jag gå igenom månad för månad och bjuda på lite bilder :) Lite sent men whatever, här kommer det iaf :) måste även säga att året har gått sjukt fort! Bara jag som tycker det? :o

Januari: hade mörkbrunt hår och använde ofta bruna linser. Köpte en ny sadel till Zeo, en Prestige versailles. Har nån speciell modell av den tror jag, då den ser lite annorlunda ut mot andra versailles. Varför vet jag inte haha? Zeo var under igångsättning har jag för mig, bloggade nästan inget i januari 2011 så det är svårt att komma ihåg allt som inte är nedskrivet. Lämnade bort både Calle&Zorn på foder till Nellie&Felicia!









Zorn&Nellie - så fina!


Calle&Felicia- duktiga :)


Februari: Zeo var igång efter vintervilan och träningarna drog igång. Har fina vinterbilder från Februari med! Började blogga på retardriders i slutet av februari med maja, så därför finns inte några inlägg på denna bloggen under den tiden :) Köpte min älskade JW hjälm också! Åkte till scandinavium och shoppade loss :D









Mars: Hoppträningarna gick ganska dåligt, Zeo var stark och drog för det mesta och jag kände mig mest ivägen för alla andra. Ni ser på en av bilderna nedan att det inte alls funkade. Hade så mycket fokus på Zeo så jag inte orkade koncentrera mig på annat än henne. Tränade dressyr för Ulla, filmklipp från det finns nedan. Tävlade även min första dressyrtävling på Zeo och fick nåt på 56%, alltså inte ens godkändt. Kändes uselt och tråkigt såklart, Zeo var iaf finast som alltid! Vi var inte värda mer än 56% för den ritten, det håller jag med om. Gnistan fanns iaf kvar och vi kämpade :)













April: Våren kom och Zeo var riktigt fin. Jag själv var röd-svart hårig. Tävlade klubbhoppning här med vilket gick super :) Aminette gick sin första klubbtävling nolla (hon är utlånad nu). Allt rullade på som vanligt med andra ord ;)











Maj: Hoppträningarna började hållas utomhus och allt gick riktigt bra med Zeo! Hon var nöjd, jag var nöjd. Startade årets första lokala (sent jag vet). Och satte vår första dubbelnolla! Jag var riktigt glad och nöjd, dock var rundan inte vår bästa men det struntar jag i ;) Nollan var satt!















Del 2 kommer inom kort :)






Soffläge

Har intagit soffläge inför kvällen. Snart ska vi kolla på gladiatorerna, får se ifall det är lika bra som förr :) henke är här btw. Nyss så spelade vi "kampen mellan kvinna och man" igen, mamma och jag mot henke och christian. Mamma och jag vann BÅDA gångerna haha :D


Släpp in mig?!

Haha fille ville verkligen gå in idag, regn är inte uppskattat! Varken av mig eller pollarna :p såg iaf att det skulle bli sol imorgon enligt min mobil, så DÅ kan ju mamma fota mig! Om det nu stämmer, haha :)


Just perfect -.-

Oj vilket bra fotoväder det är idag asså! Nej, mina planer går nog inte att utföra tyvärr :( får hoppas att vädret bättrar sig tills senare idag eller imorgon!


Stan

Är på stan och fikar! Alla presenter köpta - check!


Godmorgon!

Ja, som ni ser så uppdaterar jag er tidigt idag! Bra va? Ska iväg till stan strax tror jag för att handla present till mamma :) hon fyller år den 13.

Igår var det en trevlig kväll! Gick på resturang med vb, hanna och oskar. Sen spelade vi "kampen mellan kvinna och man" men hanna och jag förlorade båda gångerna haha..

Tror mamma sa att hon kunde fota lite idag när jag rider, lovar inget men eventuellt så dyker det upp bilder senare! :D


Bloggen

Bloggen kommer igång ordentligt i helgen igen! Så länge får ni nöja er med tråkiga inlägg tyvärr :/ är iaf hos vb nu, har kollat på en film som var bra och läskig! The tunnel hette den :)


Någon?!???!

Någon som har lust att fota mig på Fille och Zeo nån dag? Vill verkligen ha nya bilder nu, men svårt att ta kort på sig själv och hästen när man rider haha ;) vore awsome om någon vill! :D


äntligen!

sitter vid min nya dator nu, helt underbart att slippa min sega stationära! nu ska jag bara lägga över alla bilder osv på min externa hårddisk, sen åker den ut i garaget ;) den gamla alltså, haha.

Idag ska hästarna trimmas, har dock inte bestämt vad jag ska hitta på med dem. Var verkligen längesen jag hoppade men det är jobbigt när ingen hjälper en ifrån marken med att höja, sänka ja ni vet. Jobbigt att bära fram allt själv med, och sen bära bort med. ååååh i-landsproblem ! haha nej men det lutar åt ett dressyrpass :)

har inget att skriva om som vanligt, måste få upp min fantasi innan bloggen kommer igång ordentligt igen "/



bild på zorn och olivia, som äger fille som jag har nu :) hon tävlade zorn en del förr :)

Bilder från nyår!

Här kommer ett helt gäng med bilder ifrån mitt galna nyår, hade skit kul som sagt! Vi började med att äta god mat, sen spelade vi lite spel, sen blev vissa för dragna för det hahaha.. Enjoy the pictures!

Maja, henke & henke


Henke, Victor & Jacob


Maja & jag






öppna skumpan..




hahah henke har killer eyes..




henke & maja som sedan..


försvann upp i rök?! :o hahah!


nyårspuss!








ojojoj..




Jacob & jag






victor, jag & jacob


jacob & victor


victor & jag












Jag & henke












trött efter en helgo kväll :)



Vinnaren av gästbloggningen

Många utav er missade att man även skulle kommentera det ämne man tänkt att blogga om, i kommentaren. En som inte glömde och valde ett intressant ämne är Hedi, vinnaren! Grattis :) Hennes gästinlägg kommer när hon fått skriva ihop det :)

-Jag är absolut med!
Jag kommer skriva om säkerhet och utrustning. Samt tips om hantering med envisa ponnysar!
Tack för en jätte bra blogg!
Kram!


Grattis Heidi ! :)
______________________________________________________________________________

Och gud vad jag saknar detta <3

Kärlek

Min älskade lilla katt och jag.. haha :) Alla som känner mig vet hur mycket hon betyder för mig, vi har haft henne sen jag var fem år liksom. Lisa kan "sitt" (som en hund), hon kommer alltid när man ropar, och när man pratar med henne så svarar hon alltid med ett "mjao". Speciell katt det, love <3








happenings..

Maja har sovt hos mig från nyår tills idag :) Eller ja på nyårsnatten sov vi ju hos vb men iaf. Vi har ridit, ätit smet och utgjort ett välbehövligt ärende idag.. Inget att berätta om dock haha! :o

Red ut idag på morgonen, jag på Fille - Maja på Zeo. Fille var pigg som attan idag, gjorde ett bocksprång i galoppen, hovarna var vid majas huvud, ouuff.. Dock kändes det ingenting haha? Är van vid hästar som busar kan man säga!

_________________________________________________________________________________

Sen har det hänt rätt mycket tråkigheter det sista. Vb's klasskompis drunkade för ett tag sen, i en badtunna.. Så otroligt hemskt så det finns inte. Jag pratade med killen ett par gånger och han var verkligen rolig och snäll, levnadsglad och ja ni vet.. 21 år och drunkar, på en fest. det finns inga ord. Vila i frid!



Och inatt, har en kille tagit livet av sig här i stan. Bara 17 år, inte ens vuxen. verkade vara en omtyckt kille, som nu inte finns mer. hans bror tog sitt liv förra året, tänk deras familj? finns INGA ord här heller för hur hemsk världen verkligen är
..

Tävling



http://dressyrmupparna.se/tavling-med-fina-priser/18457#comments

!

Bilder från igår kommer , hade sjukt kul iaf :D nu ska jag bakis sova!


Gott nytt år!!!

Gott nytt år allabloggläsare !! <333


RSS 2.0