Sjuk :(

Har blivit sjuk :( Ont i halsen, feber och huvudvärk.. Jag blir alltid smittad! Åkte till vb igår och han var förkyld, sen senare på kvällen så blev det värre för honom, och idag under dagen så bröt det ut för mig med. Segt! Kan ju inte missa något i skolan nu heller när jag precis har börjat, får se hur jag gör imorgon, om jag orkar åka dit eller inte.

Ska i alla fall tävla nu i helgen. I Aneby på lördag och i Sävsjö på söndag. På lördagen är det Zeo som gäller, våran första lokala :) 1mx2. Jag hoppas verkligen det går bra! På söndag är det Calles tur, LB:1 dressyr. Vi tävlar ju bland de stora hästarna nu.

Hoppas att jag blir frisk till helgen så man slipper ställa in!

/tin


Zeo och jag i sävsjö ^^
Calle och jag förra året på Sävsjös ponnydressyr.

Trött

Kom hem från eksjö idag vid ca klockan ett. Åt frukost på donken med vb och oskar. Eksjö var inte alls roligt, sugit väder och kallt, sen var det även lite fler saker som var tråkigt som jag inte vill gå in på..
Kollade iaf på DLK, eller De Lyckliga Kompisarna som de heter. Dom var bra live, och har roliga låtar :) Sen gick vi tillbaka hem till Gustav, som vi sov hos, för det var så sjukt kallt ute!

Sen kom jag hem, vilade mig framför tv:n. Mamma kom hem och hade plockat kantareller så det åt vi även lite senare. Efter det gick jag ut till stallet, red ut i skogen en sväng med Frida, på Zeo och Aminette.

Henke och Christian hade under tiden vart i stan och hyrt film, så när jag kom in så poppade vi popcorn och glodde film. Filmen sög verkligen dock xD "Altered" hette den. Handlade om några utomjordingar som dödade haha..

Nu ska jag snart sova, blir skola imorn i växjö. Sov gott alla!
INTE sevärd! Även om den ser läskig ut ..Snart eksjö

Snart ska jag åka iväg :) Har fått i mig lite mat nu iaf, haha. Ska nog ändå äta en gång till i eksjö sen, Haha! Är på lite bättre humör nu med än innan ;) Nu ska jag iväg och sminka mig!

Puss /tin

mm

Stressad..

Stressade nyss in från stallet, för skulle vara i Eksjö till klockan tre. (Vi skulle äta osv innan stadsfesten). Duschade, och gjorde mig iordning. Sen fick jag ett sms att jag inte alls behövde komma till tre, för alla skulle ändå äta senare. Jag är hungrig ju :( Och det hjälper inte att ta något "litet" så länge, för då blir jag inte hungrig sen.. Känner mig sjukt irriterad när jag inte får mat, blir nästan ett monster ibland, haha!

Det regnar inte här iaf!

Typsikt, när man vaknar så är det helt okej väder ute. Och vi som fick ställa in tävlingen på grund av att de sa på vädret att det skulle ösregna! Iofs kollade jag på internet hur vädret var just nu i Forserum, och där var det inte bra. Men litar inte på väderprognoser längre xD, om dom säger att det ska bli fint så blir det dåligt, och tvärtom! Oftast i alla fall..

Har vart och släppt ut hästarna vid åtta, ska göra mig lite frukost nu framför tv:n.

hejsvejs.


Äldre bilder på mig.

Man måste bjuda på äldre bilder ibland! Det är faktiskt riktigt roligt att se hur mycket man förändras genom åren, både utseende-mässigt och personligt.

Haha, det är tillåtet att skratta åt bilden :)Smink tips.

Jag älskar max factors produkter. I alla fall när det gäller mascaror och foundations.

bästa mascaran: MAXFACTOR MASTERPIECE MAX.
Den ger massvis med volym och gör ögonen stora och inramade.
Den kladdar inte, och ger sin effekt beroende på hur många lager du använder.


Inställd tävling

Skulle egentligen ha åkt och tävlat imorgon, men vädret skulle bli dåligt :/ varken mamma eller jag har någon lust att gå med zeo på en tävlingsplats i ösregn. Dessutom så har ju forserum sin utlastningsplats på gräs, och det blir ju halt i gräset då för hästarna. Ska tävla nästa helg i Aneby istället, hoppas vädret är bättre då :D

Jag en solig dag.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0