Tjo!

Mitt internet har vart nere från och till så har tyvärr inte kunnat uppdatera något här! Men nu ska allt vara fixat enligt telia, så vi får hoppas på det :)

Min midsommar var helt okej, fest hemma hos mig. Var dock ganska trött så kände mig inte supertaggad direkt.

Funderar verkligen på att köpa dessa ridstövlar! Någon som vet om de är hållbara/sköna att rida i?
Mountain horse richmond high riderHjälp mig! :D

Godmorgon

Det fanns ingen tid för att blogga igår tyvärr. På morgonen åkte jag och några fler iväg till Eksjö för att fixa nya pass. Mitt gick ut i år, och eftersom att jag planerar en sista minuten resa i augusti så behövs ju ett nytt.
Sen handlade jag med christian, vi ska grilla hemmagjorda hamburgare på fredag! mums, vad annars? Sen på kvällen blir de party hemma hos mig.
Igår ja, det var även klubbhoppning på klubben sen med. Hjälpte till som funktionär på banan, det gick iaf bra för dem flesta som var med! :) Själv kunde jag inte vara med, hade egentligen tänkt att starta Aminette. Men vi krockade med ett rådjur när vi körde hem från förra tävlingen, så bilen vart på lagning.. får ladda till nästa ist!

Föresten, vad tycks om min header? gjorde den själv för en gångs skull :D


s


Mitt nya hår.

Får som vanligt ryck och ska göra något med mitt hår, thats me. Så bokade en tid för slingning och klippning, och nu är det gjort (i torsdags iofs). Så här blev resultatet. Själv tycker jag att jag var finare i mörkt, men nu får jag fan ha detta ett tag för de kostade satan..

FÖRE


EFTER.jämförelsebilder.

Zeo har musklat på sig rätt mycket sen jag köpte henne, hon var väldigt tunn och omusklad när hon kom hit. Kul att se att man faktiskt har gjort ett bra jobb! :D


Im back!

Okej, nu ska jag försöka dra igång bloggandet igen. Jag är verkligen en period människa när det gäller att blogga, men ska väll försöka att vara aktiv den här gången (vilket man alltid säger, haha).

Allt rullar på som vanligt iaf, jag har sommarlov, slappar hela dagarna och äter mig tjock typ.

Har vart en fin vår med bra tävlingsresultat som jag inte kan vara annat än nöjd med! Dock har jag nu ett tungt beslut att överväga under sommaren, men det kommer dröja innan någon får reda på vad jag menar..

Kan visa lite bilder som fotats under vintern/våren på min fina polle Zeo <3 Vi har nu debuterat 110cm med endast 4 fel :) Och kom på en fjärdeplacering i 1m förra helgen!


RSS 2.0