:D

Åh är så glad! Zeo gick riktigt bra idag :)

gjorde endast lydnadsövningar idag vilket hon verkligen behöver. Hon kan lätt hänga sig på fram och dra, både mot hinder och efter. Så satte faktiskt upp ett lågt räcke till mitt dressyrpass, på 60cm kanske. Gjorde halt innan och efter det lilla hindret, för att få henne att förstå att hon ska hoppa på mina villkor och inte sina egna. Blir lätt att hon stänger av och bara drar. Gjorde inte bara halter kring hindret utan på fler ställen också så att hon inte tror att halter endast sker där vid. Fattade galopp från skritt- ner till skritt igen- halt- rygga några steg- skritt- galopp . Osv. La volter, ja jag liksom överraskade henne fast på ett lugnt sätt, för att få henne att fokusera på mig. Mycket klapp och beröm också såklart, zeo är ingen häst man kan pressa och stressa framåt. Utan lugnt och fint ska det ske! Och säger bara det, jääklar vad fin hon blev i slutet! Hade inget i handen, bara en lätt svävande häst under mig :D


Tävlingsoutfit

Denna outfit kommer att användas flitigt utav mig under tävlingssäsongen! Satte ihop den själv nu och tycker det är riktigt snyggt :) Kommer nog använda Kingslands kavajen mest till just denna outfiten.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Ut

Ska ut och rida sen ikväll, runt nio tänkte jag. Ska nämligen se på Sveriges mästerkock som börjar vid åtta ;) haha. Blir nog en sväng dressyr i paddocken idag, imorgon står hoppning på schemat! Får se om vi åker till ridhuset eller om jag hoppar henne hemma, beror helt på hur underlaget är här!


Nu

Ska ut till stallet strax och göra allt som hör till, såg att all snö smält bort från ridbanan idag :D så snart kan jag börja hoppa hemma i paddocken igen! Ska äta lite snabbt nu bara innan jag går, hörs sen :)


Tisdag

Har snytit mig så mycket dessa dagarna så att jag har skavsår under näsan och på överläppen, haha. Men är på bättringsvägen iaf som tur är! Dagen har bestått av jobb & stallet, har även lagat lite mat med älsklingen. På torsdag åker jag förmodligen och hoppar Zeo lite i ridhuset. Annars har jag inte mycket att skriva, har lite bloggtorka känner jag :/


Top model

Nu ska jag strax kolla på veckans höjdpunkt, top model sverige! I år så är programmet väldigt professionellt upplagt tycker jag & tjejerna är grymma :)



nån mer som kollar?

Jobb

Målat med barnen på jobbet, givetvis så målade jag en polle :D


Zeo i hagen idag (& lite jag)

image description

image description

image description

image description

image descriptionimage description

sötaste och bästa hästen någonsin!<3

Dressyr i snön

Här kommer ett till filmklipp från när jag red förra veckan i snön :) nu är ju typ all snö borta föresten, skönt det :D


Min bästa vän är snorpappret

Ja som rubriken lyder.. tror inte jag har snytit mig så har mycket nån gång. Febern känns iaf lägre idag så går till jobbet iaf :) Ska även försöka hinna rida min polla senare i eftermiddag!


surt

Surt att vara sjuk, men red iaf idag. Ville röra lite på min polla! Så frida kom upp & tog Zorn och så red vi ut en runda. Det hade blivit mörkt så vi red under både stjärnorna & månen, mysigt! Dock var Zeo lite spänd i skogen, men sedan gick vi till en gräsplätt där vi rider ibland och där slappnade hon av & blev riktigt fin. Nu mår jag dock förjävligt, tur att jag bara ska jobba tre timmar imorgon.. Har feber, ont i halsen & kroppen :(

Nä nu ska jag dejta kudden, hörs imorgon! Ska givetvis berätta om eventet :D


KM 2011

För er som följt mig lite längre vet ju om att jag blev KM mästare i dressyr 2011. Idag korades vi som vann på storhäst & ponny, det var nämligen klubbens årsmöte idag :) Fick ett presentkort på 400:- vilket jag tacksamt tog emot! :D

Dagen när jag vann KM, tror Zeo aldrig har gått så bra. och domaren höll ju med mig! Vann både förklassen och Km klassen, beskriver dagen med LYCKA <3


bilder från KM


















GHS inköp

Här kommer bilder och lite info om allt som inhandlades under gårdagen i Göteborg :)

Svart hoppschabrak från protector med röd/vit/svart passpoal. FULL 275:-
har ett sånt här grått sen tidigare, och passformen är super på dessa schabrak. Dessutom så är dem ju inte så dyra :)


Hårrosett till fina tillfällen. 100:-
Det är som en tofs ungefär, med sånna man trycker fast i håret också. Kan inte förklara hmm.. Men tyckte den var söt :)


Fårskinnspadd med mönster från mustang. strl FULL 450:-

Denna ska ligga under min dressyrsadel, hade bara en fårskinnspadd nu innan för mina andra har försvunnit. Så har fått byta mellan hopp & dressyrsadeln vilket är lite jobbigt. Men nu är ju denna inhandlad :)


Svart tävlingsträns från HL equipment. strl FULL 750:-
Blev helt kär i detta översnygga tränset så kunde inte motstå det. Detta kommer att bli ett av Zeos tävlingsträns :) Lädret är supermjukt och kristallerna i pannbandet glittrar jättefint.


Vardagströja från Pikeur, strl 36. 600:-
Kommer inte ha denna i stallet, utan till vardags. blir perfekt nu till våren när man får hänga in jackan och istället ta en lite varmare tröja :)


Vitt tävlingsschabrak från protector med mörkblå/vit passpoal. strl FULL 250:-

Dressyrschabrak som ni ser, så kommer att använda det på tävlingar endast.


Svart kavaj från Kingsland strl XS, 1800:-

Kunde inte motstå denna heller, har kollat in den länge sen innan. Nu sålde dem den billigare än vanligt, så ah då fick det bli denna med. Skönt att ha något att variera med, har ju min spooks med :)


Kragar till kavajen, 0:-

På kingslands kavajen kan du byta ut kragarna till den färgen du vill ha. Kommer nog att använda röd & blå mest, den nedre är grönblå vilket är lite svårare att matcha till. Demma hängde med kavajen gratis.


Hårnät med rosett & glitterkristaller från PFIFF, 150:-

supersöt tyckte jag, och mitt hår behöver verkligen ett hårnät för det spretar ofta åt alla håll på tävlingar annars haha..



Japp det var mina inköp, något som föll er i smaken?



Rätt gissat

Henny gissade rätt att jag hade köpt schabrak, 2 stycken faktiskt :D

Så här har du din bildlänk :)




Shoppat

Kan bara säga att jag har shoppat i massor.. Farligt att gå på mässan haha! Men är nöjd med alla köp, lägger upp bild på allt imorgon :D är dock sjuk, så typiskt att bli det just nu :(

Om någon lyckas lista ut någon grej jag har köpt så bjuder jag på en bildlänk till er som hade rätt :)


Påväg

Nu rullar vi mot göteborg! Har inte ens fixat mig, haha men spelar roll. Ikväll väntar massa skoj och party ofc! Tummen upp ;)

Just nu


LADDA!

Nu laddar jag inför GHS och eventet imorgon!! kommer bli riktigt kul :D

Bloggar kanske lite från mobilen i helgen men annars blir det nog rätt låg update.



:)

Zeo var skitfin idag! För att inte ha hoppat sen i November typ så gick det iaf över förväntan :) Något stark och studsig ibland men det är ju inte så konstigt med tanke på hur längesen det var. Hoppade ett par hinder i följd på 1m & 110cm, hon var inte i ett enda hinder :)

Finaste <33


Påväg

Ska åka och hoppa zeo lite i ridhuset. Var ett tag sen nu! Så vi kommer nog vara rätt ringrostiga ;) ska hoppa på tränsbett och utan martingal med så räknar med en galen polle ;)


Åh söt!

Been there, done that <3


Godnatt

Jobbar mellan 7.15-17.15 imorgon så nu blir det sängen..

Dagen har vart rätt ointressant, jobb, stall och slapp framför teven. Har ont i halsen också, hoppas jag inte blir sjuk! Jaja har bloggtorka med så kom mer än gärna med skrivtips :)


Jobb

Nu ska jag till jobbet, börjar 9 och är till 17 idag. Sen direkt när jag kommer hem blir det stallet såklart och eventuellt ridning :)

Sen får ni komma igång bättre med kommentarerna igen tycker jag :) haha, puss.


Dagens ridpass

Red i paddocken, med fokus på galoppen idag. Varierade formen låg & hög och jobbade med lite tempoväxlingar. Hon var fin men lite springig och lång stundvis.

Här kommer en kort film, har mer att bjuda på om ni vill se. Men gick inte att ladda upp det för datorn segar, men jag fixar det isåfall :)!


Just nu

Sitter hos frisören..


Haha!

Hittade en asgammal film från när Calle var 5 år, här hoppar vi 90 cm. (Rev första hindret)

hahah de är Frida och Kajsa som babblar som två pratkvarnar under ritten. "fan nu rev hon.. nu är hon inte glad!" Jo frida, jag va supernöjd med rundan vad jag kan minnas xD



Vill ni se på Zorn med? :)

Woho

Fått en akuttid hos frisören idag vid kvart i ett, skönt det så slipper jag gå runt i grått hår :) Är ledig idag, sen väntar jobb resterande dagar inklusive fredag, men ska fixa en vikarie till eftermiddagen för då bär det ju av mot Göteborg :D

Vill ha denna hårfärgen :)




Event

Jag & maja har bokat biljetter till Linn Olssons event för hästbloggare som är nu på fredag! Ska bli sjukt kul att gå :) någon av er som läser som ska dit? Ses där isåfall!


Tips

Tips till er som rider med ländtäcke! Jag knäpper aldrig av det nu för tiden, drar bara ur svansen och viker sedan täcket över sadeln :) supersmidigt och sparar ju lite tid iaf ;)


Håret

Här ser ni mitt nyfärgade grå/gröna hår. Vackert va? Hmm..


Dagsfärska bilder

Kommer lite bilder från idag. Passade på att rida imorse för ska på kalas för morfar som fyller 70 vid klockan 13.00. Zeo var skitfin, red ut i skogen kravlöst på halvlånga tyglar vilket hon gillar :) aja, ska göra mig iordning nu!


Var tvungen

Var såklart tvungen att ta kort med söta Nellie idag när hon var i vetlanda & tävlade. Tycker hon är inspirerande och duktig för att vara så ung! :)


Fml

Har färgat håret, de blev grått . Fml . Bjuder på osminkad och suddig bild men vafan, ni ser typ hur håret blev. Fast ändå inte.. Akut frisör tid i veckan blire!


<3

Min pojkvän har världens skönaste säng! Godnatt på er <3


Svar från frågestunden del 3.

Berätta lite om dig själv :) Ingen fråga men...

Svar: Jag heter Martina Aurén och bor i Landsbro som ligger utanför staden Vetlanda. Här vet alla allt om alla, hmm eller folk tror det iaf ;) Jag är 20 år gammal och jobbar som vikarie på förskola just nu. Får se om jag hittar något jag vill plugga till hösten, har iaf hittat en intressant utbildning. Bor i ett hus med stall på gården, egen belyst paddock. Äger 5 stycken hästar med mamma: Zeolita, Wictoria, Aminette, Pysen & Zorn. Jag älskar att umgås med vänner & pojkvän, festa och såklart att tävla hästarna. Jag är intresserad av smink, är en av dem som alltid har sminkat sig mest haha.. Men går även runt osminkad ibland såklart, tycker bara det är roligt med smink! Jag har inga fördomar om människor, kan prata och umgås med alla. Från att umgås med hiphop killar till att bli tillsammans med en skatekille, att också gå på fest med raggare, och att umgås med folk som har rock/emo stil..  jag bryr mig inte! alla människor är välkomna in i mitt liv! :)

Ser ni mig på bilderna? vissa är riktigt gamla haha..



















om du för en dag eller en vecka skulle byta plats med en stor dressyr eller hoppkändis, vem skulle det vara då? namn och häst ;)


Svar: Egentligen ingen, hmm. men Roffe då :)

hur kommer det sig att du har en header där det e andra som dansar ?

Svar: Dem var med i bilden från början, det är en bakgrundsbild. Inte jag som gjort dem alltså!

Vad är ditt mål med Zeo 2012?:)<3

Svar: Som sagt inga mål med henne :) Vi hamnar där vi hamnar, ska eftersträva fina rundor med bra resultat! :D Zeo är för oförutsägbar för att sätta mål med, ena gången kan hon gå som en klocka och nästa gång är man tillbaka på ruta 1 igen..

Vad har du för tankar och mål om framtiden? :)

Svar: Precis det jag undrar med, haha :O

Inte frågor direkt men ;)

Stor häst / ponny
Skimmel /
svart
Dressyr / hoppning
Shirehäst / Falabella
Ridskolehäst /
privathäst

Har du någon gång känt att du vill sluta med ridningen?

Svar: Nej men klart att alla har sina svackor :) Har dock aldrig velat sluta helt, aldrig!



Haha

Hittade två roliga bilder..

Calle och Wickan nosar, Calle är skitsur och Wickan är glad ;)



Sen tittar Wickan bort, då blir Calle glad ;D



Smakprov.

En bild ifrån helgens fotografering. Ni får la hojta till om ni vill se mera!


:(

Blir ingen hoppträning :( mamma vill inte köra för dem har varnat för ishalka, och har ingen annan som kunde hänga med.. Förstår mamma såklart, men ändå riktigt tråkigt :( vill komma igång! Åker eventuellt till ridhuset på lördag iaf..


Mat

Började jobba 6 idag, och sen när jag slutat och kommit hem för att vila så hade två av hästarna rymt.. Rivit ner stora delar av staketet och var inne i grannens hästars hage. Jag som var skit trött, kan ju säga att mitt humör inte var det bästa ;) och att det INTE är roligt att sätta upp staket mitt i vintern :( aja, har iaf haft en mysig kväll framför tvn. Kollat på sveriges mästerkock, love it!

Och juste , imorgon börjar Lasse träningarna efter ett långt vinteruppehåll! Jag och Zeo har inte hoppat på månader så ska bli spännande att se hur hon känns. Förlåt för osammanhängande inlägg föresten, men är för trött för att tänka ;) juste vill ni se film från träningen imorgon?


<3

Alla hjärtans dag idag, är hos vb nu. imorgon börjar jag jobba redan vid 06.00 så ska snart lägga mig..

Idag har vb och jag iaf gjort hemmagjorda hamburgare, supergott. Men mår illa nu. Ah sen gick vi på bio, En gång i phuket - riktigt rolig! Älskar Magnusson, han har alltid så charmiga och roliga karaktärer!

Jaja, hej

At night

Hej och go kväll! Kvällen har spenderats i soffan, har bland annat kollat på Sofias änglar. Idag handlade det om en familj där pappan hade kört över sin son av misstag, så han dog. Kan inte finnas något hemskare än att råka döda någon annan alltså.. Livet är förstört och du får leva i skuld resten av ditt liv! Även om det inte är meningen, så tror jag att man hade grämt sig hela resterande livet. "tänk om jag hade gjort så, men om vi istället hade.." ja ni vet :( Lider verkligen med familjen.

Imorgon blir det att stiga upp klockan sex för att hinna rida Zeo innan jobbet, börjar vid 9 imorgon och slutar halv 4.

På torsdag börjar Lasse träningen :D



bästa vän Linn får bjuda på bilden!

Jobb väntar

Ska cykla iväg till jobbet nu, börjar 11.30 och slutar 15.30 eller 17.30, dem visste inte riktigt. Så vi hörs ikväll sen!



åh, dit igen..

Önskeinlägg: bilder från balen!

Min gymnasieskola har alltid en skolbal för dem som vill vara med. På balen går man först ner från den långa röda mattan, för att sedan mingla med ett glas champange tills alla kommit ned. Det brukar vara väldigt populärt att delta så det tar sin tid innan alla är nere. Mannen får ordna med bil och champange innan och när man åker till balen. Under kvällen äter man tre rätters middag, även baren är öppen för den vill är festsugen. Det är även dans senare på kvällen. Man får inte välja sin parter själv, det ordnar festkommitén med.

jag är den i rosa klänning.


















































































<3

Words can't describe

När Linn och jag kom hem från fotograferingen så tog hon några bilder på Zorn & mig. Dem blev väldigt fina, älskar honom så! <3








































Helgen

Helgen har vart ös :) i fredags kom malin hit en sväng, vi såg på tv och drog sedan in till stan. Först gick vi en sväng till ladan & hotellet men usch vad trist det va, så då stack vi till donken och fläskade oss istället.

Igår, lördag- jag fixade stallet och sedan kom johanna hit på kvällen. Vi drack captain morgan & cola och blev allmänt glada! ;) sedan for vi in till hotellet och dansade loss. Hade sjukt kul! Råkade visst bli donken efter också hah.. Sen somnade jag gott!

Idag- fotades med Linn & johanna, vi har frusit ihjäl i våra klänningar utomhus vill jag lova. Men tror att vissa bilder blev grymma så nu väntar vi på att fotografen ska skicka :) kan lägga upp en del bilder här om ni vill se. Efter fotningen så var jag helt slut och iskall, så nu har jag myst ner mig med en filt och druckit varm oboy. Ibland är livet fint!


Svar från frågestunden. del 2

Har ni köpt stallet där ni bor eller gården, eller har ni byggt den själva/ renoverat? :) Är det någons som har häst där nu, mer än dina hästar? Hur många hästar har ni plats för? har det någon gång varit fullt? :) lite för många kanske.. haha!


Svar: Vi har byggt allt själva, både hus & stall. Vi har alltså byggt hela gården från grunden, innan var det en kohage där huset och stallet står :) Flyttade in 2007 tror jag. Just nu så har vi inga inhyrningar, men vi har haft det innan :) Stallet har plats för 9 hästar, och nu har vi våra 4 hästar där. Så det är 5 platser lediga. Det har varit fullt en gång i tiden ja :D Och nej, man kan aldrig ställa för många frågor!

Om du fick ändra något på ditt liv? Hur skulle det vara då? :)


Svar: Jag skulle vart rik ;)


Tycker du att det är roligt att matcha outfits?
Favorit glass?


Svar: Ja jag älskar att matcha, dock aldrig till överdrift. Tycker att om man har allt i samma färg så blir det för mycket :) En snygg och stilren matching är mer min smak, där färgerna tillsammans bildar en helhet.


Vad tycker du om korsningsavel? Bra eller dåligt? Och hur många raser är i sådana fall okej att korsa?

 

Svar: Jag gillar korsningar, tycker det är kul att se vad olika raser kan bilda. Zorn är ju korsning, han har tre olika raser i sig! Dock så är renrasiga hästar lättare att både sälja och dem har ofta högre pris än en korsning. Men jag tycker det är helt okej att korsa hej vilt, har inga problem med det :)

 

Calle/Zorn? ;)

Ska du på göteborg horse show?
Vad tycker du om att lära hästar att stegra?
Kan Kalle piaff eller något svårare? :D
Om du fick välja en duktig häst du fick rida antingen i hoppningen eller dressyren vilken skulle det då varit?
svara på dem ja :D


Svar: Jag kan inte välja mellan Calle & Zorn, dem har alltid vart som 1 tillsammans hos mig. Har liksom haft dem båda så pass lång tid, och därför älskar jag dem väldigt mycket. Från föl- unghäst, från unghäst- vuxna. Båda två har underbara personligheter och är duktiga ridhästar. Men Calle har ju mer kapacitet tävlingsmässigt :)

Ja jag ska till GBG horseshow, ska va där hela lördagen :D

Jag skulle personligen aldrig lära en häst att stegra, tycker det är onödigt då dem kan ta till det vid fel tillfälle och bli stressiga :) Och jag själv är inte så pass kunnig inom frihetsdressyr heller haha, inget jag har intresse för.

Calle har gått korta sträckor i passage, (påbörjade träna det), dock inte piaff. Men han kan öppna, sluta, fram&bakdelsvändningar, förvänd galopp osv. Inte så svåra grejer men iaf :)

I dressyren hade jag velat sitta på Totilas, vilken häst :D I hoppningen Uptown Boy, där snackar vi teknik. Tycker dock ryttaren han har nu rider oföljsamt.


varför valde du just ridning som hobby?

 

Svar: Mamma har haft häst när hon va liten, sen köpte hon en när jag va 4 år. Så fick jag en ponny när jag var 5. Så det blev bara så :)


Vart vill du komma med ditt liv ? :D

 

Svar: Prio ett är att alltid följa mitt hjärta och att aldrig sätta mig själv i situationer jag inte trivs i :) Jag vill må bra och göra saker jag känner för kravlöst. Därför spelar det ingen roll vart jag kommer!


Vill du arbeta med hästar i framtiden eller behålla det som ditt fritidsintresse? kram, anna

 

Svar: Just nu så vill jag bara ha ridningen som ett fritidsintresse, tror det lätt kan bli för mycket om man ska jobba med det också. Men man vet aldrig :)


Grattis

Grattis till Emelie och Calle som tog hem en 3 placering i LB idag!


Lördag

Idag kommer Johanna hit, de va skitlängesen så ska bli roligt att träffa henne ! Vi funderar på utgång eller filmkväll, vad hade ni valt? ;)


Mer

Och här kommer en film som jag, kajsa och johanna gjorde . Varnar för dåligt ljud och äckliga skrik. Men kul hade vi, och väldigt flummiga var vi..


Minnen!

Haha denna låten gjorde jag, kajsa och johanna! Verkligen minnen, vi hade alltid roligt och dampade loss rejält. Ta inte låten seriöst, inte vår humor heller haha ;)


färga ?

Fett sugen, ska jag? beslutsångest som vanligt, andra måste välja åt mig!


Svar från frågestunden. del 1

När du köper hästar vad är det du lägger mest "vikt" på som blir det avgörande? Pris, stam, utbildning, tidigare meriter eller liknande. :)


Svar: Zeo var nog den första hästen som vi någonsin köpt där vi la ganska stor vikt på just kapaciteten. Eftersom att vi köpte både Calle & Zorn som föl i stort sett så la vi ingen vikt vid det alls då. Fast Calle har ju bra stam och hans pappa har gått SM i dressyr, men det va inget vi tänkte på då :) OM jag skulle köpa häst i nuläget så hade jag lagt mycket mer vikt vid hästens finkänslighet. Det är mycket roligare att rida en känslig häst som man slipper ha kamper med, tycker jag. Alla hästar går att förfina känsligheten på men det är en lång väg att gå! Dessutom går det att förstöra en häst på ETT ridpass, men det tar ÅR att reparera ...

Vad är det värsta som du har gjort i ditt liv? Asså inom allt! :)
Kanske en klurig fråga, vem vet? ;)


Svar: En av dem värsta sakerna som hänt mig är nog att jag var tillsammans med en kille som gick mig rejält bakom ryggen. En annan hemsk sak som hänt är när min nuvarande pojkväns pappa gick bort. Om man ska säga något som är bland det värsta jag GJORT, hmm.. En elak grej jag och en kompis gjorde när vi gick på mellanstadiet var att krama ut en disktrasa över en annan persons kakor som skulle in i ugnen.. USCH!

Hur många hästkrafter genererar en riktig häst?


Svar: tusen!


om du fick göra något du ångrar ogjort, vad skulle det vara då? :-)


Svar: Jag skulle ha lagt ner mer tid på Calle & Zorn under ponnytiden, tyvärr så var jag rätt slapp. Det ångrar jag riktigt mycket! Sen ångrar jag att jag hoppade på en skola jag aldrig var säker på.


Okej här kommer en klurig en:
Om du fick möjligheten att göra om hela ditt liv (utan tanke på konsekvenser) hur skulle det då se ut? Var och hur skulle du bo, skulle du hålla på med hästar, på vilket sätt och av vilken typ, klädstil, utseende, familj, ja rubbet! Hur skulle ditt (kanske) drömliv se ut? :)


Svar:
Åh det är riktigt svårt att tänka så, vad och vart man skulle vara idag om man levt livet annorlunda. Men jag tycker ändå att jag till stor del alltid har gjort det jag velat. Jag har rest mycket, träffat en underbar pojkvän, har underbara hästar och familj.. Tror inte det kan bli så mycket bättre? Självklart hade jag velat ha mycket mer pengar att spendera på grejer. Och så skulle jag vilja äga flera lyxhus utomlands. Btw, för er som inte vet så har jag vart på flera castings som modell. Kom till andra utagningen av Elite model Look både 2007 & 2008. DET ångrar jag kanske lite att jag gav upp. Men det kommer kanske fler chanser, än är jag inte gammal & grå!

Glad!

Åh jag är överglad nu! Mailade Stadium angående jackan jag vill ha, och idag ringde dem upp mig. Tjejen som ringde nämnde ett flertal butiker som skulle ha jackan i sin butik.

Jag ringde 1 samtal, där va den slut. 2 samtal, också slut. 3 samtal, inget svar..

4 samtalet och den finns där i rätt färg och storlek :D Wiho, lite tur måste man ju få ha ibland! Så nu är den beställd och kommer nästa vecka förmodligen :)




Mat

Precis lagat thainudlar med massa gott i. Nu blir det snart stallet!

Har inte haft lust till nånting nu det sista :/ hoppas på att hitta mer motivation! Depp..


Kropps strumpa

Haha, såg denna kropps strumpa som nu kommit ut. Den använder man när hästen är nytvättad innan en tävling t.ex så att den inte lägger sig i smuts/skit. Jag vet en häst som skulle behöva denna.. Host ZORN host.. Kanske blir nästa inköp? ;)


Växjö igår

Åkte ner till växjö igår med Mathilda, hämtade även upp min bror som bor där och så gick vi på stan en sväng. Men jag hittade inte jackan någonstans! Och den finns bara i andra färgerpå nätet, jag vill ha den vita :( de är jackan på bilden jag vill ha, fast en mindre storlek..


Frågestund

Kör på en frågestund i brist på annat.

Fråga vad ni vill, hästfrågor, frågor till mig, jaa vad som helst :) Jag svarar på allt, och alla frågor är välkomna! Svaren kommer i veckan nån gång!

Den som ställer frågan som får mig att tänka efter mest får en länk med bild.


Helgen

Har haft totaaalt fullt upp hela helgen, så får än en gång be om ursäkt för dålig uppdatering.

Började med Jönköping i lördags, vb handlade en massa möbler och andra grejer till lägenheten. Tror vi kom ifrån jönköping först vid halv sju tiden på kvällen. Sen skulle allt han köpt lastas av, och upp för alla trappor in till lägenheten. Vi packade upp allt, och började sätta ihop möblerna samt ställa allt på sin plats. Kom nog i säng runt 00 tiden, helt slut i hela kroppen. Dessutom hade jag valt FEL skor till att gå och shoppa i en hel dag. Klackskor osv, så smärtan i fötterna var inte nådig..

Vi vaknade dagen efter (jag sov rätt dåligt tyvärr pga all värk) och fixade frukost. Vi hade riktigt mysigt även om vi satt på golvet och hade den låga hyllan som matbord för tillfället. Sen började arbetet igen. Alla kartonger från det vi inhandlat skulle bort, för soffan skulle strax levereras till lägenheten. Lampor och gardiner skulle sättas upp, duschdrapperi likaså. Ah det var en massa arbete, höll på enda tills 18 tiden med bara fix. Då åt vi middag, sen till lägenheten igen för att packa in alla kläder i garderoben. SEN mös vi framför en serie i soffan, då kunde vi äntligen andas ut efter allt slit.

Så man kan säga att jag inte har haft en lugn stund i helgen. Men vad gör man inte för att hjälpa till? :) Har dessutom inte vart i stallet på hela helgen, så imorse fick jag äntligen se pollarna igen när jag släppte ut dem! Är dock helt slut efter helgen så tror inte det blir någon ridning idag för min del.

Nu ska jag laga lite mat för att se om migränen vill lämna mig, sen blir det stallet! puss


Mot jönköping!

Nu drar vi till Jönköping, hoppas på att hitta nån jacka som sagt.. Aja hörs senare :)


Dagen

Nu har jag sålt min fina balklänning till en tjej, den satt perfekt på henne! :) skönt med lite pengar nu haha. Ska till Jönköping imorgon, Victor ska handla det sista till lägenheten. Sen imorgon så sover vi där för första gången! Mys <3

Idag var det alldeles för kallt för att rida.. Är glad att jag inte är anmäld till Jönköpings tävlingar imorgon som jag först tänkte åka på, fy sjutton vad kallt det kommer va för alla stackare som ska rida!

Annars har det inte hänt jättemkt idag, är förkyld och trött så blir myskväll med mamma nu. Var i stan innan och kollade efter en jacka, men fanns inga jag ville ha.. Får kolla efter en imorgon i Jönköping!

Jag på balen!














Dagens ridpass

Red som sagt ut i kylan, fy vad kallt det var! Mina fötter och händer var som is.. Och det värsta av allt är ju att hoppa av när man fryser, smääärta i fötterna!

Ridpasset var iaf kaos till en början haha. Zeo tittade på allt och var spänd som attan. I galoppen bara drog hon och vägrade lyssna. Så vi gav oss ut på en åker sen och jääklar vad fin hon blev då :) avspänd och mjuk, lyssnade bra. Tror allt att hon hade en del energi att göra av med :)


Fin dag

Vädret idag är ju helt underbart! Strålande sol och klarblå himmel :) kallt visserligen, men det överlever vi . Det händer ju rätt ofta att man klagar på vädret, MEN tänk efter! Det är faktiskt vi själva som valt att bo i Sverige. Finns ju faktiskt varma ställen att bo på också ;) åh på tal om det.. Vill verkligen ha ett hus utomlands! Älskar att resa :)

Men ja, eftersom att vädret är awsome idag så ska jag rida ut en sväng på Zeo tänkte jag! Hääärligt :) synd att ingen kan fota bara, hade blivit fantastiska bilder idag..


Godnatt

Ska väl sova nu redan antar jag .. Har en liten gris som snarkar jämte mig haha ;) näe sötnos!

Men iaf, var i stan innan och fick testa lite Mary kay produkter hos Susan. Riktigt bra grejer faktiskt! Så hon ska ordna ett sminkparty snart, säg till om ni vill komma ! ( ni som bor i närheten..) produkterna hjälper bland annat mot kommande rynkor, återfuktar och gör huden strikt och fin lyster osv.. Ska köpa endel! Kan visa sen :)


STan

Nu ska jag åka in till stan och lämna CV, samt träffa Susan en stund. Ni suger på att kommentera btw, med tanke på hur hög besöksiffran är? haha :) kom igen nu!

Dock är det vissa av er som är flitiga på att kommentera och det uppskattas jättemkt!




RSS 2.0